Skip to main content

Με Σπανούλη, Πιστιόλη, Λυκογιάννη και Σιούτη η ετήσια συνάντηση των προπονητών του BCL

Με πολλές ελληνικές παρουσίες έγινε η καθιερωμένη ετήσια συγκέντρωση των προπονητών και των διαιτητών του Basketball Champions League.

Τo BCL διοργάνωσε για ακόμη μια χρονιά στην Φρανκφούρτη,  την ετήσια καθιερωμένη συνάντηση των προπονητών και των διαιτητών, πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Η θεματολογία της συνάντησης ήταν ευρεία και αφορούσε τόσο αγωνιστικά θέματα, διαιτητικά, αλλά και οργανωτικά, με τους συμμετέχοντες να ανταλλάζουν απόψεις.

Από τους Έλληνες διατητές ήταν οι Γιώργος Πουρσανίδης και Τάσος Κάρδαρης, ο οποίος είναι νέο μέλος της διοργάνωσης, ενώ, εκτός του Βασίλη Σπανούλη, που εκπροσώπησε το Περιστέρι, οι Έλληνες προπονητές που έδωσαν το παρών ήταν οι  Άρης Λυκογιάννης (ΠΑΟΚ), Γιάννης Σιούτης (ΑΕΚ) και Ανδρέας Πιστιόλης (Γαλατάσαραϊ). 

Ο CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός, ανέφερε σχετικά: "Το Basketball Champions League είναι μία διοργάνωση που γίνεται από και για τις ομάδες. Ετσι ο βασικός στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τους προπονητές και τους διαιτητές του ΒCL στη Φρανκφούρτη. Αυτό το workshop ειναι πολύ σημαντικό ώστε να προστατεύσουμε τη συνέπεια σε όλα τα παιχνίδια του BCL. Επίσης, μας δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε και να ακούσουμε τις απόψεις των προπονητών, που ασφαλώς θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε περαιτέρω τη διοργάνωση".

Η κανονική σεζόν του BCL θα αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου για 7η σεζόν, αλλά νωρίτερα υπάρχει ο προκριματικός γύρος που θα διεξαχθεί σε τέσσερις πόλεις: Στα Σκόπια, τη Μάλαγα, τη Λισαβώνα και το Βελιγράδι.