Skip to main content

Μπαρτσόφσκι: «Ήμασταν καλύτεροι από την Ελλάδα για 39 λεπτά»

Ο προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας, Ρόσεν Μπαρτσόφσκι μίλησε μετά την ήττα από την Εθνική Ελλάδας με 84-78, υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του έπαιξαν καλύτερα για 39 λεπτά από εκείνους της γαλανόλευκης.

Ο Μπαρτσόφσκι δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:  «Μετά τη βαριά ήττα από τη Βοσνία ήταν δύσκολο να δώσω κίνητρο στην ομάδα. Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι για 39 λεπτά, αλλά λόγω κάποιων λάθος αποφάσεων, κάποιων λαθών στην άμυνα και χαμένων λέι απ πήγαμε στην παράταση και χάσαμε. Παίξαμε καλό μπάσκετ, όλα τα παιδιά απέδωσαν καλά και είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα μας. Είχαμε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και κορωνοϊού. Πλέον είναι δύσκολη η θέση μας και πρέπει να κάνουμε δύο νίκες για να ελπίζουμε. Αν είμαστε πλήρεις, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Τσαβντάρ Κοστόφ επίσης ανέφερε ότι: «Αρχίσαμε πολύ καλά το ματς, βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα, πήραμε μια καλή διαφορά, αλλά στο τέλος κάναμε πολλά λάθη και είχαμε νευρικότητα. Η Ελλάδα πέτυχε κάποια εύκολα καλάθια, κάποια μακρινά σουτ και πήγαμε στην παράταση, όπου χάσαμε».