Skip to main content

Μουλαομέροβιτς: «Σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή η Ελλάδα»

Με τα καλύτερα λόγια για την Εθνική Ελλάδας μίλησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κροατίας Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής (2/9, 18:00), στο πλαίσιο της πρεμιέρας του τρίτου ομίλου του Eurobasket.

Αναλυτικά:

«Δουλέψαμε σκληρά, όλοι μαζί για περισσότερο από ένα μήνα κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Παίζουμε απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή όπως είναι η Ελλάδα. Στις πρεμιέρες είναι σημαντική η μαχητικότητα που βγάζεις στο παρκέ, το πώς αντιμετωπίζεις κάθε κατοχή. Οι δώδεκα παίκτες που διάλεξα για τη διοργάνωση έχουν δουλέψει σκληρά και τους έχω εμπιστοσύνη.

Η μεγαλύτερη αλλαγή για μας είναι ο χρόνος που περάσαμε μαζί. Είχαμε τα παιδιά από το ΝΒΑ, που δούλεψαν μαζί μας για σαράντα μέρες κι αυτό έκανε τη διαφορά. Η μεγαλύτερη πρόκληση; Είμαι χαρούμενος που όλοι οι παίκτες που ήρθαν εδώ, δούλεψαν πολύ σοβαρά και σκληρά στις προπονήσεις. Νικήσαμε την Πολωνία και την Ελβετία στα προ-προκριματικά για το EuroBasket 2025, οπότε έχουμε καλό ρυθμό. Έχω πίστη στους παίκτες μου και στο πώς μπορούν να παίξουν».