Skip to main content

Μπογκντάνοβιτς: «Δεν υπάρχει μυστικό απέναντι στον Γιάννη, αλλά μόνο η ομαδική άμυνα»

Στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τον σταματήσουν, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, στην συνέντευξη Τύπου της Κροατίας, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (2/9, 18:00) με την Ελλάδα.

«Είναι από τους πιο κυρίαρχους παίκτες τα τελευταία χρόνια στο NBA. Δεν υπάρχει μυστικό, υπάρχει μόνο η ομαδική άμυνα, όλοι μαζί να δουλέψουμε για να τον επιβραδύνουμε. Θα έχουμε διάφορα ματσαρισματα απέναντι του. Θα είμαστε και οι πέντε απέναντι του για να τον σταματήσουμε», τόνισε ο παίκτης των Τζαζ για τον «Greek Freak», ενώ πρόσθεσε:

«Έχουμε έμπειρους παίκτες, όπως έχει και η Ελλάδα. Υπάρχει θετικό άγχος για το ματς. Αισθάνομαι πίεση για κάθε τουρνουά , θέλω η ομάδα μου να είναι καλύτερη. Είναι πίεση να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ και να μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να ξέρουμε ότι κάναμε το καλύτερο».

Ολοκληρώνοντας, ο Μπογκτάνοβιτς υποστήριξε: «Είναι μια πρεμιέρα μεγάλης διοργάνωσης, οπότε είναι δεδομένα δύσκολος αγώνας. Προπονηθήκαμε γι' αρκετό καιρό, είχαμε επίσης τα "παράθυρα" πριν από αυτό. Θα είναι πολύ απαιτητικός αγώνας, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης κι έναν από τους πιο κυρίαρχους παίκτες κόσμου. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι γι αυτή την πρόκληση».