Skip to main content

Ραζνάτοβιτς: «Θα ήταν φανταστικός ένας τελικός Σερβία – Ελλάδα»

Με τα καλύτερα λόγια για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Νίκολα Γιόκιτς, μίλησε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με τον γνωστό ατζέντη να τους χαρακτηρίζει ως τους δύο καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ. Παράλληλα, μίλησε και για την πορεία του Eurobasket, δίνοντας τα προγνωστικά του.

 «Η γνώμη μου είναι πως οι Ισπανοί θα επιστρέψουν σπίτι τους πριν από τα προημιτελικά! Οι Γάλλοι έχουν πρόβλημα στα γκαρντ, έχουν τον Αλμπισί που είναι παίκτης επιπέδου EuroCup και τον Ερτέλ που δεν είναι αυτός που ήταν. Αυτό δεν αρκεί για την κατάκτηση του EuroBasket. Κατά την γνώμη μου, οι δυο καλύτερες εθνικές είναι η Ελλάδα και η Σερβία» ανέφερε χαρακτηριστικά στο τσέχικο πρακτορείο Tanjug, για να προσθέσει:

 «Ειλικρινά, πιστεύω ότι το καλύτερο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα ήταν αν η Σερβία και η Ελλάδα έπαιζαν στον τελικό! Θα ήταν φανταστικό! Μια επανάληψη του αγώνα που έγινε πρόσφατα στο Βελιγράδι, με τις δυο ομάδες σε καλύτερη κατάσταση. Πιστεύω πως όλος ο κόσμος θέλει να δει τη μονομαχία του Γιάννη, του δεύτερου καλύτερου παίκτη στο ΝΒΑ και του Γιόκιτς που είναι ο καλύτερος».