Skip to main content

Εθνική Ισπανίας: Χωρίς Ρούμπιο στο Προολυμπιακό της Βαλένθια, επιστρέφει ο Μπράουν (pic)

Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Σκαριόλο.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο αποκάλυψε την λίστα των παικτών που αποτελούν την προεπιλογή του, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, με το όνομα του Ρίκι Ρούμπιο να απουσιάζει.

Αντίθετα, στην 22μελή λίστα βρίσκεται κανονικά το όνομα του Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος επιστρέφει στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας και θα είναι ο νατουραλιζέ της «Ρόχα», καθώς και αυτά των αδερφών Ερνανγκόμεθ και του Ουσμάν Γκαρούμπα, αλλά και των… γερόλυκων Γιουλ και Ρούντι.

Να θυμίσουμε πως η Ισπανία φιλοξενεί το Προολυμπιακό τουρνουά στην Βαλένθια και πλην της "Ρόχα" το παρών θα δώσουν η Φινλανδία, η Πολωνία, οι Μπαχάμες, ο Λίβανος και η Ανγκόλα. Ο νικητής του Προολυμπιακού της Βαλένθια θα πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και θα συμμετέχει στον ίδιο όμιλο με τον νικητή του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ. 

Αναλυτικά:

Αλμπέρτο Αμπάλδε, Άλεξ Αμπρίνες, Σάντι Αλντάμα, Ντάριο Μπριθουέλα, Λορέντζο Μπράουν, Αλμπέρτο Ντίαζ,  Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρτζιο Γκαρσία, Ουσμάν Γκαρούμπα, Φραν Γκέρα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Γουίλι Ερνανγκόμεθ, Σέρχιο Γιουλ, Τσάμπι Λόπεθ – Αροστέγκι, Χουάν Νούνιεθ, Ζόελ Πάρα, Χάιμε Πραντίγια, Χοσέπ Πουέρτο, Μικέλ Σάλβο, Γιανκούμπα Σίμα, Έντγκαρ Βιθέντο, Σάντι Γιούστα.