Skip to main content

Μπογκντάνοβιτς: "Η Team USA διαθέτει σπουδαίους επαγγελματίες" (pic)

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε ενόψει του σπουδαίου φιλικού της Σερβίας απέναντι στις ΗΠΑ, λε΄γοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των δύο χωρών, ενώ το παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την κατάσταση των ομάδων.

Ο αρχηγός της εθνικής Σερβίας μίλησε μετά την ολοκλ΄΄ηρωση της προπόνησης της Κυριακής (14/7), αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις εντυπ΄ωσεις του από το Άμπου Ντάμπι, την προετοιμασία της ομάδας και το μεγάλο φιλικό απέναντι στις ΗΠΑ στις 17 Ιουλίου.

Οι δηλώσεις του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς:

"Είχα την εμπειρία να βρεθώ εδώ με τους Χοκς ενάμιση χρόνο πριν. Το Άμπου Ντάμπι είναι ένα εξαιρετικό μέρος, δεν υπάρχει κάτι άλλο εδώ να κάνουμε από το να παίζουμε μπάσκετ. Πολύ καλό φαγητό, καιρ΄ος, πισίνα, εγκαταστάσεις αποκατάστασης. Είναι το ιδανικό μέρος για εμάς.

Φτάσαμε αρκετά αργά και κάναμε διάλειμμα μέχρι την βραδινή προπόνηση, την οποία ολοκληρώσαμε καλά. Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την καλή ομαδική δουλειά και την ατμόσφαιρα που έχουμε. Δεν βιαζόμαστε. Εστιάζουμε απλώς στη δουλειά μας για να παραμείνουμε σε φόρμα καθώς συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι μερικοί από τους καλύτερους επαγγελματίες, οι παίκτες της ομάδας των ΗΠΑ. Ξεκινώντας από τους ηγέτες και τα μεγαλύτερα αστέρια τους. Ίσως λοιπόν να μας στέλνουν ένα μήνυμα. Όλα γίνονται με σεβασμό, φυσικά, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Ξέρουν τι απαιτείται, έχουν παίκτες με εμπειρία από προηγούμενες διοργανώσεις, όχι μόνο Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και από παγκόσμιες διοργανώσεις.

Κουβεντιάζουμε μεταξύ μας (στους Χοκς). Φυσικά, οι συμπαίκτες μου μας υποστηρίζουν. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα. δεν υπάρχει φόβος. Ούτε από την πλευρά μας απέναντί ​​τους, ούτε αυτοί φοβούνται εμάς. Θα είναι ένα καλό φιλικό παιχνίδι και ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες για να δουν πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή».