Skip to main content

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ώρα ημιτελικών για Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ και Σερβία

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι αγώνες μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου Γαλλία, Γερμανία, Σερβία και ΗΠΑ θα παλέψουν για την άνοδό τους στο βάθρο των τριών μεταλλίων. 

Πιο συγκεκριμένα και στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η οικοδέσποινα της Ολυμπιάδας, Γαλλία αντιμετωπίζει τη Γερμανία σε ένα παιχνίδι υψηλού ανταγωνισμού, καθώς οι «Τρεκολόρ» έχουν δείξει πως βρίσκουν τα πατήματά τους, ενώ από την άλλη τα μπασκετικά «Πάντσερ» έδειξαν κόντρα στην Ελλάδα πως όταν βρουν ρυθμό και μακρινό σουτ είναι πραγματικά αστατμάτητοι. 

Το Γαλλία - Γερμανία θα ξεκινήσει στις 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων η Σερβία αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ, με την παρέα του Γιόκιτς να θέλει να δείξει ότι το παιχνίδι του ομίλου κόντρα στο μεγάλο φαβορί ήταν μια... κακή ανάμνηση. Υπενθυμίζεται ότι οι Αμερικάνοι έχουν βαδίσει αήττητοι μέχρι στιγμής, με τον μεγάλο Κέβιν Ντουράντ να γράφει ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ της χώρας σε ματς Ολυμπιάδας διαχρονικά.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ δεν προπονήθηκε την Τετάρτη 7/8, ωστόσο η ενημέρωση που έχει ο κόουτς Κερ από το τεχνικό επιτελείο είναι ότι ο έμπειρος αμυντικός θα τεθεί κανονικά στη διάθεσή του. 

Το ΗΠΑ - Σερβία ξεκινά στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.