Skip to main content

Ρούντι Φερνάντεθ: «Σπουδαίος ο Γκασόλ, προετοιμαζόταν μέρα νύχτα για να έρθει εδώ»

 Ο Ρούντι Φερνάντεθ μίλησε ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής Ισπανίας μπάσκετ κόντρα στην Ισπανία (Δευτέρα 26/7, 15:00), τονίζοντας σχετικά για την πέμπτη συμμετοχή του Πάου Γκασόλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι έχει δείξει πόσο σπουδαίος είναι, αφού προετοιμαζόταν μέρα νύχτα για να βρεθεί στο Τόκιο. 

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε ότι: 

Σχετικά με τις αναμνήσεις από το γήπεδο της Σαιτάμα και το πάγκοσμιο τίτλο: "Το γήπεδο παραμένει το ίδιο. Ήμουν μαζί με τον Τσάτσο, ήμασταν παιδιά.  Σίγουρα, είναι το τελευταίο πράγμα που έχει αλλάξει. Ευτυχώς θα παίξαμε για ένα μετάλλιο ξανά".

Για τον Χουάντσο Χερναγκόμεθ: "Όπως μπορείς να φανταστείς, ο Χουάντσο είναι στεναχωρημένος, δυστυχισμένος. Και ως συνάδερφος και ως φίλος, θεωρώ ότι δεν είναι δίκιο αυτό που έγινε με αυτό. Αφού πολέμησε από την πρώτη στιγμή, του είπαν ότι θα μπορούσε να είναι εκεί και όταν ένας παίκτης προετοιμάζεται τόσο πολύ, (αυτή η κατάσταση) είναι στενάχωρη και προκαλεί δυσαρέσκεια. Αλλά ξέρουμε πως είναι να είσαι σε οικογένεια. Πρέπει να επιστρέψουμε, ο Τσάμπι έρχεται και ελπίζω και ο Χουάντσο να είναι μαζί μας".

Για την συμμετοχή του σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες: "Τα πρώτα είναι πάντα πιο συναρπαστικά και επίσης μπορούσα να είμαι μαζί με την αδερφή μου. Ήταν κάτι σπέσιαλ, αλλά επίσης (ξεχωρίζω) και τα  μετάλλια που καταφέραμε να πάρουμε στους άλλους αγώνες".

Για επίσης την συμμετοχή του Γκασόλ σε πέντε Ολυμπιακούς Αγώνες: "Έχει δείξει πόσο σπουδαίος είναι, αφού προετοιμαζόταν μέρα νύχτα για να έρθει εδώ".