Skip to main content

Τάουνς: «Το καλοκαίρι θέλω να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο»

Ακόμη ένας αστέρας του NBA έδειξε μέσω δηλώσεων την επιθυμία του να αγωνιτεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς ανέφερε στο pod του “The Reader”, φιλοξενούμενος του Austin Rivers και του Pausha Haghighi, , με την ονομασία “Οff Guard”, ότι θα ήθελε να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο αυτό το καλοκαίρι με την ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας, που είναι και η πατρίδα του

Αναλυτικά ο διάλογος της κουβέντας: 

ΚΑΤ: "Το καλοκαίρι μου αρέσει να ταξιδεύω, να δουλεύω (στο παιχνίδι του), είμαι παράξενος! Μου αρέσει να προπονούμαι, να κάνω το παιχνίδι μου πιο αποτελεσματικό, έχω παίξει τόσο πολύ το παιχνίδι αυτό, που ξέρω τι πρέπει να περιμένω στο γήπεδο όταν κάποιος με μαρκάρει. Δεν ένιωσα ποτέ ότι κάποιος μπορεί να με σταματήσει κι έτσι δεν ένιωσα ότι πρέπει να δουλέψω πάνω σε κάτι, είτε στο 5 εναντίον 5, είτε στο 1 εναντίον 1. Ξέρω ότι μπορούμε να μαρκάρουν, αλλά προσωπικά έτσι νιώθω. Αλλά αυτό το καλοκαίρι ίσως να είναι διαφορετικό. Διότι αυτό το καλοκαίρι θέλω να παίξω με την ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας”. 

Austin Rivers: "Αλήθεια;"

Pausha Haghighi:  "Αυτό θα ήταν πολύ κουλ"

ΚΑΤ: “Ναι, αυτό προσπαθώ τώρα…"

Σε μία αλλά αναφορά του στην Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας με αφορμή την επιβράβευση που παίρνει πετυχαίνοντας διαφορετικούς στόχους, είπε: 

ΚΑΤ: “Είναι τόσο επιβραβευτικό όταν πετυχαίνεις κάποιο στόχο, εδώ ή εκεί. Είναι τελείως διαφορετική η επιβράβευση που απολαμβάνεις. Επαιξα για την Εθνική ομάδα της Δομινικανής Δημοκρατίας και θυμάμαι ότι προκριθήκαμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ηταν η δεύτερη φορά που το πετύχαμε, ακριβώς πριν το τέταρτο έτος μου στο κολέγιο. Ηταν τρελό. Δρόμοι παίρνουν το όνομά σου, είσαι εθνικός ήρωας…”

Austin Rivers: “Σημαίνει περισσότερα πράγματα”

ΚΑΤ: “Ναι ναι… Χτυπάει αλλιώς…Ξέρεις όταν είσαι στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, τα χρυσά μετάλλια είναι πάντα…”

Austin Rivers: “Ναι ναι, είναι αναμενόμενα”

ΚΑΤ: “Ναι, είναι κάτι που μοιάζει να το περιμένουν όλοι. Και όταν το κάνεις, δεν παίρνει καμία επιβράβευση…μου αρέσει πάντα να ακολουθώ τον δύσκολο δρόμο…”