Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων – MVP η Ανδρέου, πρώτη σκόρερ η Νταϊάκη

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, με τον Κρόνο να αναδεικνύεται πρωταθλητής Ελλάδας, με μεγάλη πρωταγωνίστρια την Ειρήνη Ανδρεάκου.

Μάλιστα, μετά από ψηφοφορία των προπονητών των οκτώ φιναλίστ, η παίκτρια της ομάδας του Αγίου Δημητρίου ανακηρύχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Όσον αφορά τον τίτλο της πρώτης σκόρερ, κατέληξε στα χέρια της Χριστίνας Νταϊάκη του Ολυμπιακού Βόλου, που σημείωσε 82 πόντους.

Από εκεί και πέρα, την καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης απαρτίζουν οι: Μαρ Σεγκούρα (Εσπερίδες), Βασιλική Χωλοπούλου (Παναθλητικός), Αγγελική Ζιάκα Παναθηναϊκός, Ειρήνη Ανδρέου (Κρόνος Αγ.Δημ.) και Θεώνη Τσάμη (Κρόνος Αγ. Δημητρίου).

Την απονομή στον πρωταθλητή Κρόνο Αγίου Δημητρίου  έκανε ο Χρήστος Βασιλειάδης μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών μαζί με τον ο αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Γιώργο Πιτσούλη.

Στον Παναθλητικό που κατέλαβε την δεύτερη θέση την απονομή των μεταλλίων έκανε η Αννη Κωνσταντινίδου μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και εκ των υπευθύνων του μπάσκετ γυναικών και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς.