Skip to main content

Πανελλήνιο Παίδων, ΚΑΟΧ – ΔΕΚΑ 40-75: One man show από τον Μουτάφη

Με τον Μανώλη Μουτάφη να πετυχαίνει σχεδόν όσους πόντους σημείωσε ολόκληρος ο ΚΑΟΧ, η ΔΕΚΑ πήρε την άνετη νίκη με 75-40, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αντιμετωπίζει τον ΑΓΣ Ιωαννίνων για τις θέσεις 5-6 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων.

Ο άσος της ΔΕΚΑ τελείωσε το παιχνίδι με 36 πόντους (!) και τον Βασιλάκη να έχει 10.

Όσον αφορά τον ΚΑΟΧ που… κατέρρευσε στην τελευταία περίοδο, όπως δείχνει το επιμέρους  3-24, ο Παναγιωτόπουλος είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 10-9, 21-28, 37-51, 40-75  

Διαιτητές: Κηπώσης, Διαμαντής, Πλέγας

ΚΑΟΧ (Παναγιωτόπουλος): Παναγιωτόπουλος 18(2), Μαυρίδης 2, Πούλος 5, Ματζίνος, Μαναβάκης 2, Κουρμάζος 6, Βουτσάς, Μπαξεβάνογλου, Σαββίδης, Ελευθερούδης 4, Τύπος 3, Γιαννόπουλος.

ΔΕΚΑ(Χατζηβρέττας): Κεχαγιάς 2, Κουρουτζίδης 7(1), Μπατζώνης 3(1), Στράντζαλης 5, Δουλγέρης 2, Κωστούλας, Μουτάφης 36(3), Βασιλάκης 10, Ιωαννίδης 4, Αμπάρκιολας, Σερκετζής 4, Χατζησυμεών 2. 

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

Παρακολουθήστε το βίντεο του αγώνα εδώ

Δηλώσεις

Νίκος Χατζηβρέττας (προπονητής ΔΕΚΑ): «Τα παιδιά χρειάζονται τη δίψα και τη θέληση για το μπάσκετ, για δουλειά, για βελτίωση. Να αγαπάνε το παιχνίδι, άσχετα από τη νίκη. Είναι μια γενιά διαφορετικής εποχής και αυτό θέλουμε από αυτούς. Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΧ, είναι μια ομάδα από τη μικρή κοινότητα της Χαλκιδικής και κάνει εξαιρετική προσπάθεια. Εμείς στη Θεσσαλονίκη, έχουμε πολύ μεγαλύτερη δεξαμενή παιδιών. Είχαμε στόχο ένα μετάλλιο και να εκπροσωπήσουμε επάξια την πόλη μας. Ο όμιλός μας ήταν δυνατός και μείναμε εκτός τετράδας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Αλέξης Παναγιωτόπουλος (προπονητής ΚΑΟΧ): «Αυτό που με νοιάζει είναι να καταθέτουν ψυχή τα παιδιά. Στο αγωνιστικό και τα τεχνικά θέματα, εμείς οι προπονητές δεν ήμαστε ποτέ ευχαριστημένοι. Αυτό που μένει από το παιχνίδι, είναι ότι τουλάχιστον παλέψαμε και αυτό κρατάω».

Αναστάσης Σερκετζής (παίκτης ΔΕΚΑ): «Είχαμε μεγάλη αστοχία στις βολές. Επρεπε να ανακάμψουμε γρήγορα, να βρούμε αιφνιδιασμούς και όταν το κάναμε, η διαφορά μεγάλωσε. Κοιτάμε μπροστά, βλέπουμε την επόμενη μέρα και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσω των παιχνιδιών».

Περικλής Μαναβάκης (παίκτης ΚΑΟΧ): «Δεν τα καταφέραμε σήμερα. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που δεν κερδίζουμε. Πάμε μπροστά, δεν σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε το αύριο. Αύριο βλέπουμε μόνο τη νίκη».

Photo Credits: ΕΟΚ