Skip to main content

Πανελλήνιο Κορασίδων, ΠΑΣ Γιάννινα – Εσπερίδες 24-71: Περίπατος για την ομάδα της Καλλιθέας με εξαιρετικές Μάνου και Λιανούδη

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν οι Εσπερίδες το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα της Καλλιθέας να επικρατεί με το εντυπωσιακό 71-24. Ασταμάτητη η Λιανούδη, «γεμάτο» παιχνίδι από την Μάνου.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε πριν καν… αρχίσει, με τις Εσπερίδες να μπαίνουν… αγριεμένες στο ματς, προηγούμενες με 26-4 στο 10’, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

20 πόντοι και 10 ριμπάουντ ήταν ο απολογισμός της Λιανούδη, με την Χλιαουτάκη να έχει 13 πόντους, ενώ σπουδαία εμφάνιση έκανε και η Μάνου, που έμεινε μεν στους τρεις πόντους, όμως είχε 12 ριμπάουντ, οκτώ κλεψίματα (!) και πέντε ασίστ.

Για τον ΠΑΣ, που δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να φανεί απειλητικός, η Κουτσάφτη είχε εννέα πόντους και 10 ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 4-26, 11-43, 17-57, 24-71

Διαιτητές: Κλεπουσνιώτου-Ράπτης-Πετρόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα (Παπανικολάου): Λασκαράκη, Κονταξή, Κουτσάφτη 9(1), Κωνσταντάρα 6, Παπανικολάου 2, Κύρου, Ζαρκάδη, Σιντόρη, Καψάλη 2, Γκαρτζονίκα 2, Μανούση, Τσοβίλη 3.

Εσπερίδες (Μπούτας): Γεωργίνη 4, Τζουνοπούλου 3(1), Κατσιώνη 4, Χλιαουτάκη 13, Βίγκα 4, Μανωλοπούλου 6, Καρδιασμένου, Σεγκούρα 9, Αρχιμανδρίτη 3(1), Μάνου 3, Κωστάκη 2, Λιανούδη 20(2).

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ          

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

Παρακολουθήστε το βίντεο του αγώνα εδώ

Δηλώσεις

Νίκος Παπανικολάου (προπονητής Γιάννινα): «Οι Εσπερίδες είναι μια εξαιρετική ομάδα. Είχαμε πάνω από δέκα χρόνια να εμφανιστούμε σε τελική φάση. Έχουμε αυτά τα παιδιά με τα οποία δουλεύουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε έως εδώ, είναι τεράστια επιτυχία για εμάς. Ευελπιστούμε ότι στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανιστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί».   

Αναστασία Κωνσταντάρα (αθλήτρια Γιάννινα): «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή αυτό. Παρόλα αυτά δώσαμε το 100%. Πάμε δυνατά αύριο που είναι ένα παιχνίδι που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».     

Θανάσης Μπούτας (προπονητής Εσπερίδες): «Ήμασταν προετοιμασμένοι για να παίξουμε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Στην πορεία φάνηκε ότι είχαμε περισσότερες αντοχές, άνοιξε το σκορ και γι αυτό είχαμε αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Τα Γιάννινα είναι μια πολύ καλή ομάδα, την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται, στόχος οι τρεις πρώτες θέσεις».  Έλενα Χλιαουτάκη (αθλήτρια Εσπερίδες): «Πρώτο παιχνίδι για εμάς και πρώτη νίκη. Πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Θα επιδιώξουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε και καλύτερες».

Photo Credits: ΕΟΚ