Skip to main content

Rising Stars: Η απονομή στον Ολυμπιακό και η ανάδειξη των κορυφαίων (pics)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του Rising Stars μετά την νίκη του με 72-67 στον τελικό επί της ΔΕΚΑ και αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ακολούθησε η βράβευση των κορυφαίων της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν με το τρόπαιο που πήραν από τα χέρια της Μαρίας Κόρακα, ενώ τα μετάλλια έδωσε στους πρωταθλητές ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Νίκος Νικολόπουλος.

Κώστας Τσαρτσαρής και Γιάννης Καλαμπόκης έκαναν τις απονομές στις ομάδες που τερμάτισαν από την 4η ως την 8η θέση. Ο Δήμος Ντικούδης έδωσε τα μετάλλια στους παίκτες του Περιστερίου, για την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη. Στην ΔΕΚΑ που ήταν η φιναλίστ του τελικού τα μετάλλια έδωσε ο Λάμπρος Τάκης, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ.

Στην καλύτερη πεντάδα του Final 8 του Rising Stars βρήκαν θέση οι Λευτέρης Λιοτόπουλος (ΔΕΚΑ), Αναστάσης Ροζακέας (Ολυμπιακός), Γιάννης Μαραγκουδάκης (Περιστέρι), Παναγιώτης Παγώνης (Μίλωνας) και Στέφανος Σπάρταλης (Ολυμπιακός) που πήραν τα βραβεία τους από τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Νίκο Σταυρόπουλο. MVP του Final 8 αναδείχθηκε ο Στέφανος Σπάρταλης.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης δόθηκε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, αναμνηστικό δώρο μία μπάλα με τις υπογραφές των αρχηγών των οχτώ ομάδων στην Μαρία Κόρακα, προϊσταμένη επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, μεγάλου υποστηρικτή της διοργάνωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σαρωνικού, Νάταλι Κακαβά και ο Κώστας Τσαρτσαρής, υπεύθυνος του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ τίμησε τα Καλύβια Θορικού για την άριστη συνεργασία και συμβολή τους στην διεξαγωγή του Final 8 Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική, στο πρόσωπο του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Ευθυμίου.

Η τελική κατάταξη

1.Ολυμπιακός

2.ΔΕΚΑ

3.Περιστέρι

4.Μίλωνας

5.Παναθηναϊκός

6.Πανερυθραϊκός

7.Άρης

8.Προμηθέας Π.