Skip to main content

Euroleague: Κόντρα στην Μπάρτσα ο ΠΑΟ, στο Κάουνας η Εφές

Η αυλαία για την 4η αγωνιστική της Euroleague ανοίγει με την διεξαγωγή μόλις δύο αναμετρήσεων, καθώς ο κορονοϊός έχει κάνει άνω – κάτω την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, προκαλώντας την αναβολή των αναμετρήσεων Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας και Βαλένθια – Ζενίτ.

Έτσι, η πορτοκαλί θεά θα κυλήσει μόνο στην Βαρκελώνη και στο Κάουνας. Το παιχνίδι με άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον, δεν είναι αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι με ξεχωριστό «πράσινο» ενδιαφέρον, καθώς το «τριφύλλι» θα βρει για πρώτη φορά απέναντι του τον πρώην ηγέτη του, τον Νικ Καλάθη. Οι «καταλανοί» είναι… πληγωμένοι από τον κορονοϊό, καθώς εκτός έχει τεθεί ο Νίκολα Μίροτιτς, με το τιτίβισμα του τελευταίου να προκαλεί ανησυχίες. Όμως και ο Παναθηναϊκός έχει ταξιδέψει… λαβωμένος στην Βαρκελώνη, καθώς ο Μποχωρίδης έμεινε στην Αθήνα, ενώ παρελθόν αποτελεί και ο Τζάκσον.

Το έτερο παιχνίδι της ημέρας θα διεξαχθεί στο Κάουνας, με την αήττητη Ζαλγκίρις, να υποδέχεται την Αναντολού Εφές.  Ο Εργκίν Αταμάν θα παρουσιάσει την ομάδα του για ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς τους Λάρκιν και Γκετσίμ, ενώ από πλευράς Λιθουανών, παραμένει εκτός ο Γκαρίνο.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας - Αναντολού Εφές

22:00 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός