Skip to main content

Πανελλήνιο Εφήβων – Στα ημιτελικά ο Προμηθέας

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, ο Προμηθέας επικράτησε του Ηρακλείου με 67-35, έκανε το 2Χ2 και εξασφάλισε μία θέση στους «4» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Κουρέπης και Ράγκος πέτυχαν από 10 πόντους για την ομάδα της Πάτρας, ενώ για το Ηράκλειο ξεχώρισε ο Γενιτσαρίδης με οκτώ πόντους.

Δεκάλεπτα: 9-20, 13-39, 22-53, 35-67

Διαιτητές: Ζιώγας, Μαρτινάκος, Τεφτίκης

Ηράκλειο (Πετράκης): Κανατάκης 1, Γενιτσαρίδης 8, Σαραντουλάκης, Μουτάφης 2, Κουγιουμτζής 2, Μηλαθιανάκης 3, Λαμπράκης 7(1), Τσαγκαράκης, Βογιατζάκης 3, Κατσούρρι 6, Αλατσάκης 2, Μαρκάκης 1.

Προμηθέας (Μελιγδής): Πλώτας 8, Ευστρατιάδης 2, Ράγκος 10, Χρυσανθόπουλος 4, Σοϊλεμετζίδης 2, Γεωργίου 6, Βασιλείου 2, Κουρέπης 10, Βάλμπεργκ 6(2), Γρύλλης 4, Καναβός 4, Καλλιακούδας 9.

Δηλώσεις

Γιάννης Κανατάκης (παίκτης Ηράκλειο ΟΑΑ): «Μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας αλλά δε μας βγήκαν και πάλι τα σουτ. Ελπίζω ότι στη συνέχεια θα τα πάμε καλύτερα.

Είναι μια σημαντική εμπειρία για την ομάδα αυτό του τουρνουά όπως και για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά». 

Νίκος Πλώτας (παίκτης Προμηθέα): «Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι, διαβάζοντας καλά τον αντίπαλό μας. Έχουμε κάνει το δύο στα δύο και προετοιμαζόμαστε για ένα πιο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, όπου θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Θεωρώ ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα σε αυτή τη διοργάνωση και να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».