Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων – Με περίπατο στην τετράδα ο Άρης

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Άρης το παιχνίδι του απέναντι στον Ιπποκράτη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να επικρατεί με 78-47 και με 2Χ2 να εξασφαλίζει την παρουσία του στην τετράδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων.

13 πόντους σημείωσε η Δροσούνη, με τις Παρακεντέ και Καλογήρου να έχουν από 10, ενώ για τον Ιπποκράτη, η Ψαρού είχε 14.

Διαιτητές: Δόλγυρας-Μπούγλος-Αβραμίδου

Δεκάλεπτα: 11-20, 30-41, 38-64, 47-78

Ιπποκράτης Κω (Αργυρίου): Γκοτζάι 10(2), Καλαβριά 1, Ντερβίσι, Κλιμάτου, Κιαπόκα 11, Κουντουριώτου 11(1), Ψαρού 14, Μίλκοβιτς.

Άρης (Συρόπουλος-Τσαμπούρη): Καρβουνιάδου 6(2), Κιρπιζλίδου, Παρακεντέ 10(1), Ρίμπα 6, Τσαχτσίρα 2, Κουμαντσιώτου 6, Καλόγηρου 10(1), Βλάχου Κ. 7(1), Δροσούνη 13(1), Βλάχου Μ. 8, Βαλαβάνη 2, Εφραιμίδου 8(2).

Δηλώσεις

Κατερίνα Παρακεντέ (αθλήτρια, Άρης): «Ο στόχος στο σημερινό παιχνίδι ήταν να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα χθεσινά μας λάθη και να πάρουμε την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες. Το αυριανό ματς είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένες και να παίξουμε ψυχωμένα έτσι ώστε να πετύχουμε μια ακόμη νίκη».

Άντζελα Γκοτζάι (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογός μας συμμετέχει σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ χαρούμενες που το καταφέραμε και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα ματς να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τάνια Ψαρού (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Είμαστε όλες ενθουσιασμένες για τη συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα επόμενα παιχνίδια και να παίξουμε καλό μπάσκετ».