Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων  Στην 3η θέση του Β’ Ομίλου ο ΣΚ Ιωάννινα

Την τρίτη θέση στον δεύτερο όμιλο του ΠανελληνίουΠρωταθλήματος Νεανίδων που διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη, κατέκτησε ο ΣΚ Ιωάννινα μετά τη νίκη του με 55-49 απέναντι στον Άρι Καλαμάτας.

Η Μπαρτζώκα με 14 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ από πλευράς Ιωαννίνων, με τις παππά και Μάντζιου να έχουν από 12, ενώ για τον Άρι, η Παπαδοπούλου είχε 18 πόντους.

Διαιτητές: Τσάνταλη-Δέλλας-Αγραφιώτης Β.

Δεκάλεπτα: 12-14, 23-29, 37-40, 49-55

Άρις Καλαμάτας (Μπακογιάννης-Παπαδόπουλος): Ευτυχιάκου 8, Χρονοπούλου 4, Κορδονούρη, Κυριακοπούλου 9, Ποντίκη 6, Μπρούμα 4, Παπαδοπούλου 18(1).

ΣΚ Ιωάννινα (Αυγερινός): Γκλιναβού 2, Γκαρόζη Λ. 7(1), Μπαρτζώκα 14, Παππά 12(1), Μάντζιου Ε. 4, Τσίπη, Τζίμα, Μάντζιου Α. 12(1), Δήμου 4.

Δηλώσεις

Αφροδίτη Μπαρτζώκα (αθλήτρια, ΣΚ Ιωάννινα): «Η τρίτη θέση στην πρώτη φάση του ομίλου είναι σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας, καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο πλασάρισμα στη συνέχεια».

Γεωργία Ποντίκη (αθλήτρια, Άρις Καλαμάτας): «Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία η συμμετοχή μας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Παλέψαμε αρκετά σήμερα, αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε να νκήσουμε. Είμαστε όμως ευχαριστημένες από την προσπάθεια που καταβάλαμε».