Skip to main content

Πανελλήνιο Νεανίδων – Πρώτη νίκη για τις Εσπερίδες

Οι Εσπερίδες… έσπασαν το ρόδι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και με την νίκη τους με 76-51 επί του Ιπποκράτη Κω, την πρώτη τους στην διοργάνωση, κατέλαβαν την 3η θέση του Α’ Ομίλου.

Η Στολίγκα με 16 πόντους και η Ντάκα με 13, ήταν οι πρώτες σκόρερ της ομάδας της Καλλιθέας, ενώ για τον Ιπποκράτη, η Ψαρού είχε 15 πόντους και η Μιλίκοβιτς 11.

Δεκάλεπτα: 23-16, 42-34, 60-42, 76-51

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Αγραφιώτης Γρ.-Κωνσταντινέλλης

Εσπερίδες Καλλιθέας (Δήμου): Στολίγκα 16(3), Αρσενιάδου 7, Μέτσο 3(1), Τσουρντού 2, Καρδιασμένου, Ντάκα 13(4), Κοσκινά 7(1), Αναστασάκου, Σταμούλου 21(1), Μεργέλου 5, Κωστάκη, Αγραφιώτη 2.

Ιπποκράτης Κω (Αργυρίου): Γκοτζάι 9, Καλαβριά 3(1), Ντερβίσι 4, Κλιμάτου, Κιαπόκα 2, Κουντουριώτου 7, Ψαρού 15(1), Μιλίκοβιτς 11(3).

Δηλώσεις

Μαρκέλλα Σταμούλου (αθλήτρια, Εσπερίδες): «Συγχαρητήρια στον Ιπποκράτη Κω για την αξιόλογη σημερινή του παρουσία. Η νίκη για μας ήταν σημαντική γιατί πήραμε την τρίτη θέση στον όμιλο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την πέμπτη θέση που είναι ο επόμενος στόχος μας». 

Ειρήνη Κουντουριώτη (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο. Οι αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί, αλλά παίξαμε κι εμείς εξίσου δυναμικά. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και παίζουμε με τέτοιες ομάδες και κρατάμε αυτές τις στιγμές». 

Σάρα Μιλίκοβιτς (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Δυσκολευτήκαμε και στα τρία παιχνίδια. Φαίνεται η διαφορά δυναμικότητας από τις ομάδες που είναι στον όμιλό μας. Χαιρόμαστε πολύ και εκπροσωπούμε τα Δωδεκάνησα και ελπίζουμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στα επόμενα δύο παιχνίδια».