Skip to main content

Πανελλήνιο Εφήβων – Με περίπατο η δεύτερη νίκη για τον Παναθηναϊκό

Την δεύτερη νίκη του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων της Κρήτης, σημείωσε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση των Σερρών, όπως δείχνει το τελικό 89-44.

Ο Γιάννης Αβδάλας, με 18 πόντους και οκτώ ριμπάουντ, ήταν ο κορυφαίος από πλευράς Παναθηναϊκού, με τον Δήμου να ακολουθεί με 14, ενώ για τις Σέρρες, Καπετάκης και Θεοδοσιάδης είχαν 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Δεκάλεπτα: 24-13, 49-27, 74-39, 89-44

Διαιτητές: Ζιώγας, Γεράνιος, Τεφτίκης

Παναθηναϊκός (Ποδαράς): Δήμου 14(2), Αβδάλας Γ.18 (1), Δημητρός 5(1), Ευαγγελίου 2, Κουτσονικόλας, 6 Ξωξάκος, Δεϊμέζης 11, Αβδάλας Ν.4, Κατσαφούρος 5 (1), Βασιλειάδης 6, Μπάλα-Καγιού 6, Ντολγκάν 12(2).

Σέρρες (Κακιούζης):Σκαπής, Γρηγοριάδης 2 ,Γιαλαμάς, Θεοφανίδης, Κακλίδης 4 , Θεοδοσιάδης 12, Φαρδέλας 8(1), Καπετάκης 14(2) , Πεχλιβανίδης, Λάτσιος 2 , Χατζόπουλος 2.

Δηλώσεις

Γιάννος Αβδάλας (παίκτης Παναθηναϊκού): «Ηταν μια σημαντική νίκη για μας καθώς μας εξασφαλίζει την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης. Τώρα έχουμε μια μέρα για να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε για τον στόχο που έχουμε θέσει. Είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις μας ως τώρα. Ακόμα και το ματς που χάσαμε με ¨τη ΔΕΚΑ, παλέψαμε ως το φινάλε. Ελπίζουμε σε ότι καλύτερο».

Χρήστος Χατζόπουλος (παίκτης Σερρών): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας απέναντι σε έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο. Δυστυχώς δεν κάναμε την εμφάνιση που θέλαμε, ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση από τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια». Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλό μας για τις θέσεις 5-8 και θα παλέψουμε για το καλύτερο».