Skip to main content

Εύνικος – Ανακοίνωσε Κριμιτζά και άλλες τρεις

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις αθλήτριες ανακοίνωσε ο Εύνικος, ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Άνω Λιοσίων έκανε γνωστή την απόκτηση της Κορίνας Κριμιτζά, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του Superbasket, ενώ την φανέλα του Εύνικου θα φορέσουν και οι Μέτσο, Χατήρα και Φραγκούλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καρέ ανακοινώσεων με έντονο... αέρα επένδυσης για το τμήμα γυναικών του συλλόγου μας. Ο Εύνικος, εν όψει του εφετινού πρωταθλήματος της Α1 και σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεών του, γνωστοποιεί την προσθήκη στο ρόστερ μας ακόμα τεσσάρων αθλητριών. Ο λόγος για τις Κατερίνα Μέτσο, Λυδία Χατήρα, Κορίνα Κριμιτζά και Ντορέτα Φραγκούλη!  Η Κατερίνα, που είναι γεννηθείσα το 2005, μυήθηκε στα μυστικά του αθλήματος στις ακαδημίες μας, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς. Στο παρελθόν έχει καταγράψει συμμετοχές στις "μικρές" εθνικές της Αλβανίας. Η Λυδία είναι ένα από τα 12 κορίτσια που συμμετέχουν με την εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σόφια και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Είναι γεννηθείσα το 2006, κι όπως και η Κατερίνα, μπορεί να παίξει με ευκολία στις θέσεις 1-2. Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών. Η Κορίνα έχει γεννηθεί το 2000 αγωνίζεται μέσα στη ρακέτα και πέρυσι αποτελούσε μέλος της ομάδας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στην Α2 εθνική κατηγορία, ωστόσο έχει παραστάσεις και από Α1 γυναικών αγωνιζόμενη στο Σπόρτιγκ. Η Ντορέτα είναι γεννηθείσα το 2006 παίζει επίσης στις θέσεις "1 και 2" και ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Κρόνο Γέρακα. Ακολούθως συνέχισε στον Παναθηναϊκό, με τη φανέλα του οποίου κέρδισε το πανελλήνιο κορασίδων, ενώ έχει κληθεί και σε κλιμάκια των εθνικών ομάδων. Κορίτσια καλώς ορίσατε στη μεγάλη μας οικογένεια. Σας ευχόμαστε να'χετε πάντα υγεία κι όλοι μαζί να δουλέψουμε για την πρόοδο του αθλήματος!