Skip to main content

Α1 γυναικών - Ανατροπή και... σφήνα ΠΑΣ Γιάννινα για Σταματάκη;

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Superbasket, η Σοφία Σταματάκη βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα, με τις δυο πλευρές να έχουν έρθει ήδη σε επαφές, αλλά το θέμα δεν είναι τόσο απλό... 

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθλητικός, με ανακοίνωσή του στις 27/6 ενημέρωση με κάθε επισημότητα, ότι η 17χρονη αθλήτρια παραμένει στο Επταπύργιο

Ωστόσο τα πράγματα μοιάζουν να μην είναι ακριβώς έτσι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Superbasket, Σταματάκη και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και μάλιστα οι επαφές των δυο μερών είναι σε προχωρημένο επίπεδο, με τη νεαρή παίκτρια να παραμένει στην Α1 γυναικών, αλλάζοντας ομάδα. 

Η διεθνής με την U18 Σοφία Σταματάκη, η οποία κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Γιάννη Κτιστάκη λόγω μιας θλάσης, έκανε μια καλή χρόνια με τον Παναθλητικο στην Α1 και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κοουτς Μαργαριτη που την είχε στα ραντάρ του.

Η υπόθεση αναμένεται να εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η Σταματάκη κοιτάζει με θετικό μάτι στην μετακόμισή της στα Ιωάννινα.