Skip to main content

Επίσημο - Στον Ηρακλή η Μαριλένα Γεροστέργιου

Την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαριλένα Γεροστέργιου ανακοίνωσε ο Ηρακλής, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Superbasket από τις 8/6. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μπλε: 

«📣 WELCOME 🔵⚪

ℹ️ Η Μαριλένα είναι μια από τις κορυφαίες δεξιοτεχνικές και δυναμικές παίκτριες στην Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις εθνικές ομάδες γυναικών έως την ηλικία των 20 ετών και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανέλιξη της Εθνικής Ελλάδος από τη δεύτερη κατηγορία στην πρώτη.

Έκτοτε, έχει συμμετάσχει στο NCAA Division 1 – MAAC- στις Ηνωμένες Πολιτείες με και εναντίον παικτών που την αμφισβήτησαν και την έκαναν καλύτερη παίκτρια. Κατείχε τη θέση της Αρχηγού την χρονιά 2020-2021 και ασχολήθηκε με την οργάνωση, την υποστήριξη και το παιχνίδι με την ομάδα.

Τη σεζόν 2021 – 2022 έπαιζε στην Battipaglia Ιταλίας και την περσινή στην Α1 Χανίων όπου βοήθησε την ομάδα να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη (πρώτη εξάδα).

🏀 Στο γήπεδο, είναι μια υπολογίσιμη δύναμη αμυντικά, κι αυτό φαίνεται από την ικανότητά της να κάνει ριμπάουντ τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Η ταχύτητά της και η ευελιξία της να ανταποκρίνεται είναι πλεονέκτημα για μια ψηλή παίκτρια. Η στάση του σώματός της και η ικανότητά της στο σουτ της παρέχουν τη δυνατότητα να νικήσει την αντίπαλό της κάτω από το καλάθι, καθώς και να τους ανεβάσει και να σκοράρει. Είναι μια παίκτρια που μπορεί να διαβάσει την άμυνα και να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους συμπαίκτες της. Παίζει μπάσκετ από την ηλικία των 5 ετών, κάτι που της δίνει τεράστια εμπειρία και δείχνει το πάθος που έχει για το παιχνίδι του μπάσκετ.

Η Μαριλένα είναι μια παίκτρια με μεγάλες δυνατότητες και ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά της στη σημερινή γενιά των επαγγελματιών καλαθοσφαιριστών.

Καλώς ήρθες Μαριλένα! 💙🤍».