Skip to main content

ΑΕΚ - Στον κόσμο του μπάσκετ γυναικών μπαίνει η «Ένωση»

Στον κόσμο του μπάσκετ γυναικών μπαίνει η ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την ίδρυση τμήματος κορασίδων και παγκορασίδων, χτίζοντας από την αρχή και με προοπτική να αποκτήσουν ομάδα μπάσκετ γυναικών με βάση τα κορίτσια που βγήκαν από τις υποδομές της «Ένωσης».

Για την επίτευξη αυτού του στόχου στο πόστο του αθλητικού διευθηντή τοποθετήθηκε ο Γιώργος Αρναουτάκης, ενώ προπονητής των τμημάτων θα είναι ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που έχει τη δική του πορεία στο μπάσκετ γυναικών καθώς έχει ασχοληθεί με αθλήτριες όλων των ηλικιών, ενώ μεταξύ άλλων έχει θητεία σε Δραπετσώνα, Πανελευσινιακό, Ελευθερία Μοσχάτου και Προφήτη Ηλία. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Διεύθυνση της AEK BC ACADEMY ανακοινώνει την έναρξη ΤryΟuts για κορίτσια γεννηθέντα από το 2009 έως το 2013, για την στελέχωση των Τμημάτων Κορασίδων και Παγκορασίδων, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Η ΑΕΚ ΒC ACADEMY δεν διαχωρίζει το μπάσκετ αναλογικά με το φύλο, καθώς υπάρχει κοινό πλάνο προπόνησης, έχοντας ήδη θέσει τις πρώτες γερές βάσεις. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την περίοδο που ολοκληρώνεται, το Τμήμα U14 Κοριτσιών, συμμετείχε σε τέσσερα τουρνουά εκτός Αττικής (Καρδίτσα, Πάτρα, The Ranch Σοφικού Κορινθίας, Βόλος) προοικονομώντας τα μελλοντικά.

Εκτός από τις προπονήσεις μπάσκετ, υπάρχει παροχή ενδυνάμωσης με εξειδικευμένο γυμναστή.
Όλες οι προπονήσεις (θα) διεξάγονται στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για τη διαδικασία συμμετοχής και για όποια άλλη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα:

6944889804 (Γιώργος Αρναουτάκης - Αθλητικός Διευθυντής),
6936610014 (Πάνος Παναγιωτόπουλος -Προπονητής)».