Skip to main content

Ολυμπιακός - Η παρέα των πρωταθλήτριων συνεχίζει ακάθεκτη

Σκηνές όπως αυτή που προβάλει η κεντρική φωτογραφία θέλουν να ξαναζήσουν στο μεγάλο λιμάνι γι' αυτό και στον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τις περισσότερες παίκτριες που ανήκουν στον κορμό των ερυθρόλευκων. 

Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν θα έχει στο δυναμικό του τις περισσότερες παίκτριες. Ήτοι οι Χριστινάκη, Σπυριδοπούλου, Δίελα, Κολλάτου και Καρλάφτη συνεχίζουν την καριέρα τους στο μεγάλο λιμάνι.

Μαζί τους θα βρίσκονται εκτός απροόπτου τρεις πολύ σημαντικές παίκτριες που όπως σας έχει αποκαλύψει το Superbasket θα αγκυροβολήσουν κι εκείνες στον Πειραιά την επόμενη σεζόν, με τις Λάμπερτ Ράτσα και Χέμπε να ντύνονται στα ερυθρόλευκα, ενώ η Νικολοπούλου που θα μπει στη δράση από το 2025 λόγω τραυματισμού έχει ήδη συμβόλαιο για τη σεζόν που έρχεται.

Οι στόχοι θα παραμείνουν... σχεδόν ίδιοι καθώς ο Ολυμπιακός θα παίξει στους ομίλους της Euroleague, στα εγχώρια πράγματα έχει μπει γερά στο παιχνίδι των τίτλων ο Αθηναϊκός, ενώ και ο Παναθηναϊκός συζητά με μια Αμερικανίδα που έχει μικρό ρόλο στο NBA προκειμένου να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ τους. 

Τέλος, στο δυναμικό του Ολυμπιακού αναμένεται να προστεθούν και 2 νεαρές αθλήτριες που έχουν εμπειρία από την Α1 γυναικών όπως οι Νάτσκου και Πηλακούτα, ενώ πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι υπάρχει και η Ρεμπέκα Τόμπιν με την οποία η συνεργασία αναμένεται να αναεωθεί.