Skip to main content

ΠΑΣ Γιάννινα: «Με περισσή υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο Eurocup γυναικών»

Το παραπάνω βήμα κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα που είναι πλέον έτοιμος να μπει στην κλήρωση των προκριματικών του Eurocup γυναικών, έπειτα από τη 10ετή παρουσία του στα σαλόνια της Α1 γυναικών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ομάδα της Ηπείρου:

«Το ημερολόγιο έδειχνε 4/7/2019 όταν με μεγάλη μας χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση συμμετοχής και η ομάδα μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 εθνική κατηγορία.

Σήμερα στις 4 Ιουλίου του 2024 βρισκόμαστε με περισσή υπερηφάνεια και συγκίνηση στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο γυναικών της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφιαρισης γνωστό και ως FIBA EuroCup Women.

Στις 18 Ιουλίου η ομάδα μας θα βρεθεί στην κλήρωση του Μονάχου σε μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο μαθαίνοντας τον πρώτο ευρωπαικο αντίπαλο της.

Είμαστε σίγουροι πως όλοι μαζί θα στήσουμε μια ακόμα γιορτή για το μπάσκετ της πόλης μας γεμάτη παλμό, συναισθήματα και συγκινήσεις όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για το ρόστερ, τα εισιτήρια διάρκειας αλλά και λοιπά ζητήματα που αφορούν τη σεζόν που έρχεται».