Skip to main content

Στον Αμύντα η Λαμπράκη

Η μεταγραφική ενίσχυση του Αμύντα, ενόψει της νέας σεζόν και της συμμετοχής στην Α1 Γυναικών συνεχίζεται, με την ομάδα του Υμηττού να ανακοινώνει την απόκτηση της Δήμητρας Λαμπράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Όμιλος Υμηττού Αμύντας ανακοινώνει τη μεταγραφή της Δήμητρας Λαμπράκη. Η 24χρονη forward-center, με ύψος 186 εκατοστά, θα ενισχύσει το γυναικείο τμήμα, στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Η Δήμητρα μας δήλωσε στο amyntas.gr για το νέο σταθμό στη μπασκετική της σταδιοδρομία: “Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ομάδας του Αμύντα. Ευχαριστώ πολύ το Σύλλογο και την coach Δρακάκη για την εμπιστοσύνη και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, πετυχαίνοντας τους στόχους μας!”

Who is who

Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 2000 στην Αθήνα και τα πρώτα μπασκετικά βήματα, τα πραγματοποίησε στις ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, αγωνιζόμενη στη συνέχεια σε όλες τις υποδομές της ομάδας, κατακτώντας με τις Κορασίδες τη δεύτερη και τρίτη θέση στα πανελλήνια πρωταθλήματα 2013-14 και 2014-15 αντίστοιχα. Η πρώτη συμμετοχή σε  γυναικείο τμήμα έγινε με την ομάδα του Κρόνου σε ηλικία 16 ετών, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Τη σεζον 2017-18 μεταπήδησε στη Γυναικεία ομάδα της Τερψιθέας, κατακτώντας την άνοδο, στην Α2 Εθνική κατηγορία και συνεχίζοντας ως βασικό στέλεχος, έως την περασμένη περίοδο.

Είναι στο πτυχίο της, στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Οι γονείς της είναι ο Λάμπρος και η Σοφία και η δίδυμη αδελφή της, η Μαριάννα, που ξεκίνησαν μαζί το μπάσκετ στην ηλικία των 9 ετών. Στον ελεύθερο χρόνο, της αρέσουν οι εκδρομές και να περνάει χρόνο με φίλους και την οικογένειά της.

Καλώς ήρθες Δήμητρα στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε να εκπληρώσεις τους στόχους σου, κοντά μας!!