Skip to main content

Αυστραλία-Καναδάς 70-65: Η Γουάιτκομπ έδωσε τη νίκη στις "Opals"

Η Αυστραλία αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, άντεξε και πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Καναδά με 70-65, έχοντας σε πολύ καλό μεσημέρι την Σάμι Γουάιτκομπ που πέτυχε 19 πόντους, βάζοντας σημαντικά θεμέλια για πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο αγώνας ξεκίνησε με γρήγορο τέμπο και τις δύο ομάδες να βρίσκονται αρκετά κοντά στο σκορ, με τις Αυστραλές να διατηρούν σταθερά το προβάδισμα αλλά να μην μπορούν να το διευρύνουν αρκετά ώστε να ρίξουν το ρυθμό τους, κλείνοντας το ημίχρονο με +6 για το 38-32.

Στην επανάληψη, οι Καναδές προσπάθησαν να μειώσουν με πρωταγωνίστρια την Κάρλετον, όμως οι "Opals" άντεξαν και παρά την υψηλή πίεση που δέχθηκαν στην 4η περίοδο οι Αυστραλές πήραν τη νίκη με 70-65 που τις βάζει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης στην οκτάδα.

Για τις νικήτριες η Γουάιτκομπ με 19 πόντους ήταν η πρώτη σκόρερ, έχοντας συμπαραστάτριες τις Τόλο, Τζορτζ και Τάλμποτ που σημείωσαν από 11 πόντους ενώ για τις ηττημένες, η Κάρλετον με 19 και η Νερς με 12 ήταν αυτές που κρατούσαν κοντά την ομάδα τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 38-32, 51-44, 70-65

Τα στατιστικά του αγώνα θα τα βρείτε ΕΔΩ