Skip to main content

Eurocup γυναικών - Ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα μαγνήτισε τα βλέμματα (pic+vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έζησε κάθε στιγμή στο μικρό ευρωπαϊκό του ταξίδι που ήταν και το παρθενικό, ωστόσο οι Ηπειρώτισσες άνοιξαν έναν δρόμο ο οποίος είναι σπάνιος για το μπάσκετ γυναικών, με τους Ιταλούς, αλλά και τον επίσημο λογαριασμό του Eurocup γυναικών να αποθεώνει την ελληνική ομάδα. 

Φίλοι της ομάδας των Ιωαννίνων βρέθηκαν στη Σαρδηνία παίρνοντας κάθε μεταφορικό μέσο και απολαμβάνοντας το ταξίδι. 

Η κινητοποίησή τους έχει ξεχωριστή σημασία καθώς ο ΠΑΣ είχε ηττηθεί στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι από τη Σάσαρι. Κι όμως ήταν εκεί! Άνθρωποι με αναπηρικό αμαξίδιο έκαναν το ταξίδι και τραγούδησαν για μια ομάδα μπάσκετ γυναικών, άνθρωποι κάθε ηλικίας και φύλου β΄ρεθηκαν στη Σαρδηνία προκειμένου να υποστηρίξουν τις γαλανόλευκες. Να υποστηρίξουν μια ελληνική ομάδα που είχε ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι και οι πιθανότητες μόνο με το μέρος της δεν ήταν. 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΣ 1

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΣ

Δε σταμάτησαν να τραγουδούν παρά τη μεγάλη διαφορά που είχε η Σάσαρι στη διάρκεια του αγώνα και έδειξαν σπάνια χαρακτηριστικά για τη νοοτροπία του Έλληνα οπαδού.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΙΤΑΛΟΕΛΛΗΝΙΚΑ

Μάλιστα μαγνήτισαν και τα βλέμματα καθώς ένας Ιταλός οπαδός της Σάσαρι που τυγχάνει να είναι και ο πιο παλαιός κάτοχος διαρκείας των Ιταλίδων ζήτησε να φωτογραφηθεί με τους Έλληνες οπαδούς, ενώ το πιο ξεχωριστό στιγμιότυπο από όλα ήταν το κοινό σύνθημα μεταξύ Ελλήνων και Ιταλών φιλάθλων.