Skip to main content

Ευρωλίγκα γυναικών σήμερα με σημαντικούς αγώνες

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας γυναικών.

Αναλυτικά:

Δεύτερη αγωνιστική σήμερα στην Ευρωλίγκα γυναικών, με τον ιδιαίτερο τρόπο που διεξάγεται φέτος λόγω της πανδημίας.

image2

Χθες έγινε το πρώτο παιχνίδι και την άνετη νίκη της Ισπανικής Αβενιντα η οποία επιβλήθηκε 70-42 επι της Ναντέζντα που αγωνιζόμενη για δεύτερη συνεχόμενη μέρα  δεν μπόρεσε να επαναλάβει την προχθεσινή επιτυχία της.

xz2XXLajJUaZaLMZs1FRXg

Η σημερινή μέρα ξεκινά στην "φούσκα " της Κωνσταντινούπολης στις 4.00μμ με  την γηπεδούχο Φενερμπαχτσε να βρίσκει στον δρόμο της την Γκτίνια και την Άρτεμη Σπανού.

Στις 6.00μμ στην Ισπανία οι δύο ηττημένες της πρώτης αγωνιστικής Σκίο και ΤΤΤΡιγα  συναντιόνται με στόχο την πρώτη τους νίκη.

image

Μεγάλο ματς στις 7.00μμ με αντιπάλους την εντυπωσιακή Λιόν απέναντι στην USK Πράγα της γνωστής μας εικονιζόμενης Σλοβένας Ομπλακ που θέλει να φτάσει στην πρώτη της νίκη.

Την ίδια ώρα στο Σοπρόν θα έχουμε Γαλλική μονομαχία. Πρώτο ματς για την Λαντ της μεγάλης Σελιν Ντουμέρκ απέναντι στην Μπουρζ την ομάδα που συνέδεσε το όνομά της με τίτλους και πολλές επιτυχίες.

FB IMG 1606763367123

Τελευταίο ματς στις 9.00μμ . Η γηπεδούχος Τζιρόνα  συγκρούεται σε ενα πολύ δυνατό αγώνα,  όπως προβλέπεται,  με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εκατερινεμπουργκ .

Screenshot 20201201 145514 Instagram

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται από το κανάλι της FIBA στο YouTube .