Skip to main content

Αντετοκούνμπο: «Είμαι ηγέτης, δίνω το παράδειγμα»

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν του ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στις κριτικές πως δεν είναι ο ηγέτης των Μπακς, ενώ μίλησε και για τον τρόπο προσέγγισης των παιχνιδιών της ομάδας του Μιλγουόκι.

 

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Greek Freak»: 

«Φυσικά, πρέπει να γίνω περισσότερο ομιλητικός ως αρχηγός. Θέλουν να ακούνε τη φωνή μου, αλλά αυτό κάνω σε όλη την καριέρα μου, σε όλη τη ζωή μου. Οδηγώ τους άλλους δίνοντας το παράδειγμα, αυτός είμαι. Όταν βγαίνω στο παρκέ, δίνω τον ρυθμό. Δουλεύω σκληρά. Παίρνω τα πάντα σοβαρά. Σέβομαι τους συμπαίκτες μου, σέβομαι τους προπονητές μου. Κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου. Και αν κάνω εγώ αυτό που θέλει ο προπονητής μου, θα το κάνουν και οι άλλοι. Αν εγώ θέλω να γίνω καλύτερος, τότε θα θέλουν και οι άλλοι. Κάθε μέρα που μπαίνω στα αποδυτήρια προσπαθώ να είμαι σοβαρός και να δείχνω στους συμπαίκτες μου ότι δεν υπάρχει χώρος για αστεία. Έχουμε ένα στόχο στο μυαλό μας, να γίνουμε καλύτεροι και ελπίζω μία ημέρα αυτό να μας βοηθήσει για να γίνουμε πρωταθλητές.

Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο προσέγγισης, επειδή λειτουργεί τα δύο τελευταία χρόνια και κερδίζουμε. Έχουμε πάρει πολλές νίκες και έχουμε αποκτήσει νοοτροπία νικητή».