Skip to main content

Εurocup women: Οι ομάδες των 3 Ελληνίδων και η πρόκριση

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για το ελληνικό ενδιαφέρον στην τελευταία ημέρα του eurocup women

Αναλυτικά:

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στις δύο διοργανώσεις της FIBA και το ενδιαφέρον κορυφώνεται καθώς θα ξεκαθαρίσουν οι ομάδες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Χθες στην Ευρωλίγκα πήραν το εισιτήριο για την φάση των προημιτελικών μετά τις Σοπρόν, Εκατερινεμπουργκ  οι Φενέρμπαχτσε ,Αβενίντα και Λιόν.

Απομένουν τρείς θέσεις που θα κριθούν στα τελευταία αποψινά ματς .

FB IMG 1611301249865

Στο Εurocup όπου επικεντρώνεται και το ελληνικό ενδιαφέρον σήμερα θα κριθούν πολλά εισιτήρια για το πέρασμα στην φάση των 16.

Πρώτη ξεκινά στις 18.00 στην Τουρκία  η Τσεκλέντ της αρχηγού της εθνικής μας ομάδας Κατερίνας Σωτηρίου που αντιμετωπίζει την Αδανα σπορ η οποία προέρχεται από δύο ήττες. Αν κερδίσει πέρασε.

Σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα κριθούν από το προηγούμενο ματς όπου οι Ουγγαρέζες και οι Έλληνες της περιμένουν...ελληνορωσικη βοήθεια από την Σπαρτακ Μόσχας τού Στράτου Κωσταλά η οποία προέρχεται από δύο νίκες. Αν κερδίσει την οικοδέσποινα Χαται  τότε περνάνε παρέα .

FB IMG 1611301280828

Ακολουθεί στις 19.00 στην Ρουμανία η Σέπσι της Πηνελόπης Παυλοπούλου .

Δυστυχώς για την διεθνή μας έχασαν από την Βιλνεβ ντ Ασκ και τώρα θέλουν νίκη με πάνω από 3π. απέναντι στη Ισπανική Κάντι λά Σέου.

Screenshot 20210119 163714 Instagram

Το ποιό δύσκολο έργο το έχει στις 22.00 η Τενερίφη  της Μαριέλας Φασούλα αφού η Γαλλική Καρόλο δεν κέρδισε χθες την Γκερνικα ώστε η ομάδα της διεθνούς μας σέντερ θα χρειαζόταν νίκη με ένα πόντο .

Οι Ισπανίδες νίκησαν 57-50 και πλέον η Τενερίφη χρειάζεται νίκη με πάνω από 12π. για να προκριθεί, εκτός αν η αδιάφορη Λα Ρος νικήσει στην Γαλλική μονομαχία την Καρόλο και θα αρκεί μόνο η νίκη

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και να θυμίσουμε ότι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της FIBA στο YouTube .