Skip to main content

Μεγάλη πρόκριση για Σωτηρίου και Τσέγκλεντ στο Eurocup women

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για την μεγάλη πρόκριση της Τσέγκλεντ της Κατερίνας Σωτηρίου, στο Eurocup women.

κρ1

 

Μεγάλη νίκη πρόκριση στις 16 του Eurocup πέτυχε η Τσέγκλεντ της Κατερίνας Σωτηρίου για πρώτη φορά στην ιστορία της Ουγγρικής ομάδας. 
Ο Κώστας Κεραμιδας 
απεδείχθη... "τουρκοφάγος " αφού μετά την γηπεδούχο Χατάι νίκησε άνετα και την Άδανα με 72-52.
 

κρ2

 
 
 Ο πρώην προπονητής της εθνικής γυναικών χρησιμοποίησε την συνταγή με τις ζώνες προσαρμογής και έβαλε πολύ δύσκολα στις αντιπάλους του.
Στην επίθεση πέρασε την μπάλα πολύ στο ζωγραφιστό και εκμεταλεύτηκε την υπεροχή της Τινάρα Μουρ που έκανε πάρτυ σημειώνοντας 32π.! 
  

κρ3

 
 
 Το τι έγινε στο τέλος δεν περιγράφεται καθώς είναι Ιστορικό το γεγονός της πρόκρισης για την ομάδα και την μικρή πόλη της Ουγγαρίας. 
 
κρ4
 
Η αρχηγός της εθνικης μας ομαδας που βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην Τσεκλέντ ηταν και πάλι το μυαλό και η ψυχή της σημείωσε 9π.σε 25 λεπτά 
Κοντά της η έμπειρη Ισπανίδα Μαριάνα Ορτίθ προσφέρει πολλά.  
 

κρ5

 
 
Κεραμιδάς, Σωτηρίου, Λαμπρόπουλος και η φυσιοθεραπεύτρια Παπαβασιλείου, η Ελληνική παροικία στο Τσεκλέντ...συνεχίζουν την πορεία τους στην φάση των 16 του Eurocup και όπως λένε στην πατρίδα τους "τρώγοντας έρχεται η όρεξη"
Μαζί πέρασε σαν πρώτη στον όμιλο η Ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας παρά την ήττα σήμερα 77-72 από την Χατάι.  
 

κρ6

 
 
Η ομάδα που έχει εδώ και 16 χρόνια γενικό διευθυντή τον πολύπειρο Στράτο Κωσταλά που επί των ημερών του η Σπαρτάκ γνώρισε μεγάλες δόξες και κατέκτησε τέσσερις φορές την Ευρωλίγκα !