Skip to main content

Η Σερβία με το δεξί στα φιλικά ενόψει Eurobasket

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Eurobasket έχει ξεκινήσει και ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για το φιλικό παιχνίδι της Σερβίας, εκ των αντιπάλων της Εθνικής μας ομάδας, απέναντι στην Τουρκία.

Αναλυτικά:

Η Σερβία μία από τις αντιπάλους της εθνικής γυναικών στον όμιλο του Εurobasket της Βαλένθια και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση τού τίτλου,  ξεκίνησε με νίκη επί της Τουρκίας 72-52 τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει των δύο μεγάλων διοργανώσεων στις οποίες θα λάβει  μέρος.

Η εθνική Σερβίας προετοιμάζεται στο γνωστό από εποχής Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό Ζλάτιμπορ,για το προσεχές  Εurobasket όσο και για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στους οποίους έχει προκριθεί.

IMG 20210520 WA0002

Η κόρη του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, μιας και μιλήσαμε για Παναθηναϊκό, Μαρίνα που είναι η κόουτς τα τελευταία χρόνια στην εθνική ομάδα, έχει στην διάθεσή της όλα τα κορυφαία ονόματα του Σερβικού μπάσκετ γυναικών, συν την γνωστή μας Αμερικανίδα νατουραλιζέ Υβόν Άντερσον,  καθώς το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο!

FB IMG 1621578738296

Ανάμεσα τους και η κορυφαία Σόνια Πέτροβιτς-Βάσιτς η οποία έχει ανακοινώσει ότι μετά την Ολυμπιάδα θα κρεμάσει τα παπούτσια της για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της.

Στον χθεσινό (20/5) λοιπόν πρώτο φιλικό αγώνα αγωνίστηκαν  για την Σερβία οι :

Sonja Vasic 9, Sara Krnjic 2, Nevena Jovanovic 2, Jelena Brooks 12, Dajana Butulija 4, Aksandra Crvendakic 11, Ivon Anderson 2, Dragana Stankovic, Ana Dabovic 2, Maja Skoric 2, Masa Jankovic 7 , Tina Krajisnik 14, Ivana Katanic 3, Mina Djordjevic 2

Σήμερα (21/5) πάλι στο Ζλάτιμπορ οι δύο εθνικές ομάδες θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά.