Skip to main content

Η Ζονγκουέλ Τζόουνς στο SuperBasket: «Η νίκη είναι νίκη, γνωρίζουμε ότι θα είμαστε μια πραγματικά πολύ ξεχωριστή ομάδα»

Η άσος των Κονέκτικατ Σαν, Ζονγκουέλ Τζόουνς μίλησε στο superbasket.gr μέσω του WNBA Media Availabilty, μετά την νίκη της ομάδας της επί των Μίστικς (86-81), οπού έκανε το έκτο double double της στην φετινή σεζόν.

 Η 27χρονη πάουερ φόργουορντ/σέντερ των Κονέκτικατ Σαν που έχει διαβατήριο από τις Μπαχάμες και την Βοσνία Ερζεγοβίνη, ήταν η MVP του αγώνα στην νίκη επί των Γουάσινγκτον Μίστικς, αφού είχε 20 πόντους, δώδεκα ριμπάουντ και πέντε ασίστ σε 35:09 λεπτά. Η Ζονγκουέλ Τζόουνς των Σαν έκανε φέτος το έκτο της double double και έχει βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε η ομάδα από το Κονέκτικατ να έχει έξι νίκες σε εφτά αγώνες.

E2hBMySXIAM_rci12345.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ άλλων η Τζόουνς έχει πάρει το 2017 τον τίτλο του WNBA MIP, ενώ ήταν  δύο φορές All Star (2017,2019). Συνολικά σε εφτά παιχνίδια, η 27χρονη πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει κατά μέσο όρο 20 πόντους, 11.3 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, 1.7 κλεψίματα και ένα μπλοκ σε 32.1 λεπτά. 

 Όλα όσα δήλωσε η Ζονγκουέλ Τζόουνς στο superbasket.gr και τον Άρη Κατσίδη: 
 
Έξι νίκες στα πρώτα επτά ματς. Τα πρώτα πολύ καλά αποτελέσματα θεωρείς ότι σας δίνει επιπλέον κίνητρο; Σας βοηθούν να ονειρεύεστε παραπάνω;
 
Ναι φυσικά αυτό αδιαμφισβήτητα, θέλουμε να "χτίσουμε" πάνω σε αυτά που έχουμε κερδίσει από την αρχή μέχρι τώρα, νομίζω απόψε η νίκη ήταν πολύ σημαντική, επειδή ερχόμαστε από την ήττα από το Σιάτλ, οπότε θέλαμε να είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Ένιωθα καλά για να νικήσουμε, δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά η νίκη είναι νίκη. Μερικές φορές οι αγώνες δεν εξελίσσονται όπως θέλουμε, μερικές φορές πρέπει απλά να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάποιες φορές χρειάζεται να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε και αυτό κάναμε σήμερα και έχουμε κίνητρο από αυτήν την άποψη σχετικά με αυτό το κομμάτι της χρονιάς, γνωρίζουμε ότι θα είμαστε μια πραγματικά πολύ ξεχωριστή ομάδα.
 
Δείτε τα σχετικά tweets: