Skip to main content

Η ΕΟΚ δεν δίνει στον Ολυμπιακό τις συμπληρωματικές καταθέσεις της γραμματείας

Ο Ολυμπιακός  συνεχίζει να περιμένει την απάντηση της ΕΟΚ, στο αίτημα του για τον φάκελο με τις συμπληρωματικές καταθέσεις της γραμματείας, από τον πρώτο (ακυρωμένο) τελικό του ΣΕΦ και ενώ η deadline για την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ εκπνέει την Τρίτη 8/6.

Ακόμα ένα επεισόδιο διαδραματίζεται, στην κόντρα του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ, αναφορικά με την στάση της Ομοσπονδίας στα όσα συνέβησαν στους τελικούς της Α1 Γυναικών, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αιτηθεί τις συμπληρωματικές καταθέσεις της γραμματείας, αναφορικά με το καλάθι της Τσάστιτι Ριντ, στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ, το οποίο προκάλεσε την επανάληψη της αναμέτρησης, με την ΕΟΚ, όμως, να μην έχει απαντήσει και ενώ η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου στο ΑΣΕΑΔ, εκπνέει την Τρίτη 8/6.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση, όπως ήδη έχει ξεκαθαρίσει με ανακοίνωση του, όμως η κωλυσιεργία της ΕΟΚ να απαντήσει στο «ερυθρόλευκο» αίτημα και ενώ οι μέρες φεύγουν, έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια, στην πλευρά των Πειραιωτών.