Skip to main content

Η βασίλισσα του Βελγίου στην προπόνηση της Εθνικής Γυναικών (vid, pics)

Ο Μιχάλης Κυριακάκης εντυπωσιασμένος αναφέρεται στην παρουσία της βασίλισσας του Βελγίου στην προπόνηση της εθνικής γυναικών !

Η εθνική γυναικών της Ελλάδας βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη εθνική ομάδα της χώρας,  στα δύο τελευταία φιλικά προετοιμασίας ενόψει του Eurobasket που ξεκινά την άλλη Πέμπτη.

Η αντίπαλος  της εθνικής μας ομάδας, βρίσκεται στην δεύτερη θέση στο πρόσφατο ranking της FIBA, έχει σημειώσει άλματα προόδου την τελευταία δεκαετία και ξεκινώντας από τις μεγάλες επιτυχίες των μικρών εθνικών ομάδων, έφτασε να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εθνικές ομάδες του κόσμου, ενώ θα είναι μια από αυτές που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

FB IMG 1623299535575

Όλα αυτά τυχαίνουν της ανάλογης ανταπόκρισης από την πολιτεία, τους φορείς του αθλήματος σε σημείο  να μας κάνουν τόση εντύπωση κινήσεις που σε εμάς ίσως είναι άγνωστες, σε εκείνους όμως είναι απόλυτα μέσα στην κουλτούρα τους.

Τι  μεγαλύτερη απόδειξη από την παρουσία της πρώτης κυρίας του Βελγίου της βασίλισσας Ματθίλθης στην προπόνηση των Belgian cats,όπως αποκαλούν την εθνική τους ομάδα, και όχι μόνο.

Πρώτα την υποδέχτηκε το μεγάλο όνομα της ομάδας η Εμα Μέσεμαν και  να της συστήσει τις συμπαικτριες της.

FB IMG 1623299493556

Η  Κιμ Μέστανγκ η μια από τις διεθνείς δίδυμες κόρες του κόουτς,  της δώρισε μια φανέλα που είχε γραμμένο στο πίσω μέρος το όνομα Ματθίλθη !

FB IMG 1623299523856

Μίλησε στις εξέδρες του γηπέδου με τον κοουτς Μέστανγκ για τις σκέψεις του ενόψει Eurobasket και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

FB IMG 1623299645420

Τέλος δοκίμασε τις ικανότητες της στο μπάσκετ υπό την παρότρυνση της  Μέσεμαν και μάλιστα ήταν εύστοχη δεχόμενη το χειροκρότημα των διεθνών και όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο.

Λεπτομέρειες οι οποίες κάνουν ξεχωριστούς κάποιους από άλλους του ιδίου αντικειμένου.

Απολαύστε την βασίλισσα Ματθίλθη του Βελγίου στις μπασκετικες της επιδόσεις...