Skip to main content

Στην Φαμίλα Σκίο ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος (pic)

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιταλική ομάδα Φαμίλα Σκίο ανακοίνωσε ο προπονητής Τζώρτζης Δικαιουλάκος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια και θα έχει μαζί του ασίσταντ κόουτς, τον Πέτρο Πρέκα.

Ο κόουτς Τζώρτζης Δικαιουλάκος ανέφερε μετά την συμφωνία ότι: " Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Σκίο είναι πάντα ένας "γλυκός" προορισμός για τους παίκτες και τους προπονητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω μια νέα περιπέτρια. Η επίσκεψη που έκανα τον Μάιο εκεί στο Σκίο ήταν πολύ σημαντική για εμάν, είχα την ευκαιρία να γνωρίσω όλη την διοίκηση, από τον πρόεδρο Σεστάρο και τους υπόλοιπους. Το καλοσώρισμα που μου δώσανε ήταν πραγματικά θερμό, αισθάνθηκα σαν σπίρι μου και είναι κάτι σπέσιαλ που πηγαίνει πέρα από οικονομική ή κάθε άλλη άποψη για μια συμφωνία. Γνωρίζω το ρόστερ της ομάδας, υπάρχουν εξαιρετικές δεξιότητες, ξέρω την ιστορία της Σκίο.  Αυτό που πάντα με εντυπωσίαζε όταν πήγαινα στο Σίο ως αντίπαλος ήταν η σπουδαιότητα που έδινε ο κόσμος για την ομάδα, η ώθηση που οι οπαδοί μπορούν να δώσουν στους παίκτες, ελπίζω να βρω την ίδια ατμόσφαιρα. Μιλώντας σχετικά με τους στόχους κάτι τέτοιο είναι πιο δημοσιογραφική ή επευφήμια ομιλία, όσο για μένα ο στόχος μου είναι η επόμενη προπόνηση, προσπαθώντας να είμαι καλύτερος από ό, τι χθες. Πρώτα απ 'όλα θα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να επιτευχθούν σε επίπεδο ομάδας, τότε μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε για πρωταθλήματα και κύπελλα".

Ο κόουτς Δικαιουλάκος συνεχίζει μετά την Ναντεζντα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, στην Φαμίλια Σκίο, οπού έχει στην συλλογή της μεταξύ άλλων 10 scudetti, 12 κύπελλα Ιταλίας, 11 Ιταλικά Σούπερ Καπ και ένα EuroCup, ενώ την περσινή χρονιά κατετάχθη δεύτερη στο πρωτάθλημα, χάνοντας  στους τελικούς από την φιναλίστ του EuroCup, Ρεγερ Βενετσια αλλά κατέκτησε και το Κύπελλο της γειτονικής χώρας. Επίσης, αντικατέστησε τον Γάλλο προπονητή Πιέρ Βινσέντ, που βρισκόταν εκεί από το 2017.

Δείτε το σχετικό tweet: