Skip to main content

Ολυμπιακός – Στην Τουρκία για την υπέρβαση

Στην Τουρκία βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (18/1) η αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της ρεβάνς απέναντι στην Νεσιμπέ Αϊντίν (19/1, 17:00), για τους «16» του Eurocup women.

Το έργο της ομάδας του Πειραιά είναι αρκετά δύσκολο, καθώς καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 79-83 του ΣΕΦ, αλλά όχι ακατόρθωτο, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρτινς Ζίμπαρτς.

 «Για να αποδώσουμε καλύτερα στο ματς στην Τουρκία, πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο έργο που έχουμε μπροστά μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε το σκορ να μας μπερδέψει στο πως θα παίξουμε. Το βασικό που πρέπει να κάνουμε, είναι να έχουμε επιθυμία και διάθεση και να δώσουμε το 100% σε όλη τη διάρκεια», υποστήριξε στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων», ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, ενώ από την πλευρά της, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου πρόσθεσε:

 «Η Νεσίμπε είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αξιόλογες παίκτριες και σίγουρα, θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ωστόσο, θεωρώ ότι έχουμε δει τα λάθη μας από το πρώτο παιχνίδι, τα αναλύσαμε στο βίντεο και έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα στο αμυντικό μας πλάνο. Αν η ομάδα μας καταφέρει να είναι επιθετική στην άμυνα, θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να καλύψουμε και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Τουρκία χωρίς την Διονυσία Αλεξανδρή.