Skip to main content

Ολυμπιακός – Για το 9Χ9 απέναντι στα Χανιά

Ακόμα μία νίκη θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) τον ΟΑ Χανίων, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητο τους, έστω και χωρίς την τραυματία Τόλφρι αλλά και την Πλουφ, η οποία έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Καναδά, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

 «Αναλύσαμε το παιχνίδι μας και προσθέσαμε μερικά νέα πράγματα, για να δοκιμάσουμε στον αυριανό αγώνα. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να έχουμε καλύτερο ρυθμό αγώνα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς», υποστήριξε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο προπονητής της ομάδας Μάρτινς Ζίμπαρτς, ενώ από την πλευρά της η Έλενα Σύρρα πρόσθεσε:

 «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που έχουμε επανέλθει όλοι από τον κορονοϊό και είμαστε υγιείς, αφού ακολουθούν δύσκολοι και σημαντικοί αγώνες. Στο αυριανό ματς με τα Χανιά, πρέπει από το πρώτο λεπτό να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας στο 100%».