Skip to main content

Κύπελλο Γυναικών – Στα Χανιά το Final Four

Μετά το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών, η Κρήτη υποδέχεται και την αντίστοιχη διοργάνωση του Κυπέλλου Γυναικών, καθώς, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, τα Χανιά θα φιλοξενήσουν το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού, στις 8-10 Απριλίου.

Να θυμίσουμε πως τα τέσσερα εισιτήρια του Final Four έχουν εξασφαλίσει οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ελευθερία Μοσχάτου και ΟΑ Χανίων, με την κλήρωση των ημιτελικών να πραγματοποιείται την Παρασκευή 18 Μαρτίου (12.30), με την διαδικασία να την καλύπτει το επίσημο κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube, μέσω Live Streaming.  

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Tην Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 12.30, θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλου Ελλάδας Γυναικών.

Το Final Four θα διεξαχθεί 8 και 10 Απριλίου στα Χανιά με την συμμετοχή των ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου, ΟΑ Χανίων, Ολυμπιακός ΣΦΠ και Παναθηναϊκός ΑΟ.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί μέσω Live Streaming από το επίσημο κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή συνωστισμού στους κλειστούς χώρους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να μιλήσουν με εκπροσώπους της ΕΟΚ και των σωματείων, θα έχουν τη δυνατότητα στον χώρο έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, μετά τη λήξη της κλήρωσης.