Skip to main content

Ζίμπαρτς: «Βαρόμετρο οι ξένες για τα Χανιά»

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η δράση για τον Ολυμπιακό, που το μεσημέρι του Σαββάτου δοκιμάζεται στα Χανιά, απέναντι στην τοπική ομάδα (12/3, 14:00), για την 16η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.

 «Μελετήσαμε τον αντίπαλο μας και οι ξένες αθλήτριες είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Έχουν καλές ικανότητες και θα χρειαστεί να παίξουμε καλή άμυνα, για να τις σταματήσουμε. Στην επίθεση, πρέπει να παίξουμε με μεγάλη ταχύτητα και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την πειθαρχία μας, πρέπει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις επιθετικά, για να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως κάθε φορά», ήταν το σχόλιο του Μάρτινς Ζίμπαρτς, ενόψει του αγώνα της Κρήτης, ενώ από την πλευρά της, η Έλενα Σύρρα πρόσθεσε, στην επίσημη ιστοσελίδα των «ερυθρόλευκων»:

 «Στο πρόγραμμα μας έχουμε τώρα ένα εκτός έδρας ματς, το οποίο φυσικά, θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένες στο στόχο μας, να δείξουμε χαρακτήρα και να παίξουμε δυνατά, ώστε να συνεχίσουμε τη θετική μας πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα».