Skip to main content

Ολυμπιακός Β. – Εσπερίδες 54-64: Κράτησε το αήττητο της η ομάδα της Καλλιθέας

Την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων πανηγυρίζουν οι Εσπερίδες, μετά το 64-54 επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα της Καλλιθέας φρόντισε να πάρει τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα, έφτασε σε διψήφιο προβάδισμα στο 15’ (19-31) και παρά την αντεπίθεση του Βόλου (44-49 στο 28’), έμεινε στο κεφάλι μέχρι το φινάλε, φτάνοντας στην νίκη.

Εξαιρετικές οι Στολίγκα και Αρσενιάδου με 25 και 23 πόντους, με την Τσούρντου να προσθέτει 10 από πλευράς Εσπερίδων. Για την ομάδα του Βόλου, η Σιουμουρέκη είχε 28 πόντους και η Κοτοπούλη 12.

Δεκάλεπτα: 17-21, 27-36, 44-51, 54-64

Διαιτητές: Τσιμπούρης, Πλέγας

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη, Κωστοπούλου, Σιουμουρέκη 28(3), Λογοδότη 6, Καραστάθη 6, Κοτοπούλη 12, Πολύζου 2.

Εσπερίδες Καλλιθέας (Μπούτας): Στολίγκα 25(3), Σύψη, Αρσενιάδου 23, Βίγκα 4, Μανωλοπούλου, Τσούρντου 10, Αγραφιώτη 2, Σταθάτου.

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα εδώ

Δείτε φωτογραφίες του αγώνα εδώ

Παρακολουθήστε το βίντεο του αγώνα εδώ

Δηλώσεις

Βασιλική Σιουμουρέκη (αθλήτρια Ολυμπιακού Βόλου): «Το παλέψαμε πάρα πολύ. H ομάδα των Εσπερίδων ήταν καλύτερη, ωστόσο μπορέσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Χάσαμε κάποια κρίσιμα καλάθια και αυτό μας οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον πάμε να διεκδικήσουμε την 5η θέση». 

Όλγα Αγραφιώτη (αθλήτρια Εσπερίδων): «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες το θέλαμε πολύ. Ήταν και ντέρμπι. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πάρουμε τη πρώτη θέση που πιστεύω πως μας αξίζει».