Skip to main content

Δάφνη Αγίου Δημητρίου - Πολύ κοντά σε διπλό μεταγραφικό χτύπημα

Η Δάφνη Αγίου Δημητρίου σύμφωνα με πληροφορίες του superbasket, είναι κοντά στην απόκτηση της Ζωής και της Κλειώς Οικονομάκη, με τις Ελληνίδες φόργουορντ να ετοιμάζονται να γίνουν «Μπραχαμιώτισσες». 

Συμπληρώνονται σιγά σιγά τα ρόστερ των ομάδων της Α1, καθώς βρισκόμαστε περίπου 1μιση μήνα πριν την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων. Η ομάδα του κόουτς Μπουμπου έκανε αίτηση και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του EuroCup γυναικών.

Για το σκοπό αυτό έχει μπει σε τροχιά μεταγραφικής ενίσχυσης. Αυτή τη φορά σειρά έχουν οι αδερφές Οικονομάκη, οι οποίες αναμένεται να φορέσουν τα πορτοκαλί.

Η Ζωή Οικονομάκη αγωνίζεται στη θέση «3», έχει ύψος 1.77 και είναι 27 ετών. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Α2 με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Η Κλειώ Οικονομάκη είναι  26 ετών, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στη θέση «4». Τη σεζόν 2021-22 έπαιξε με τη φανέλα του ΟΑ Χανίων, όπου και κατέγραψε 15 συμμετοχές στις οποίες έμενε στο παρκέ πάνω από 18 αγωνιστικά λεπτά ανά παιχνίδι. Σε αυτά πέτυχε 2.8 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα κατά μέσον όρο.

Τέλος, οι «Μπραχαμιώτισσες» είναι σε συζητήσεις και με την Μαρία Δανδουλάκη, που αγωνίστηκε πέρσι στη Νίκη Λευκάδας, αλλά δεν ανανέωσε τη συνεργασία της με τις νησιώτισσες. Οι δυο πλευρές δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία και η υπόθεση θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τη Τζανετάτου, στην οποία η Δάφνη έφτασε πολύ κοντά, φαίνεται να καταλήγει στον Πρωτέα Βούλας, με την Ελληνίδα γκαρντ να είναι μια ανάσα από τις «κυανέρυθρες».

Ρεπορτάζ: Αναστάσης Κατσαβός