Skip to main content

ΟΑ Χανίων - Η Σταύρια Κόνιαλη επιστρέφει στη δράση με τις Κρητικιές

Η Σταύρια Κόνιαλη είναι ξανά εδώ! Ξεπέρασε τον τραυματισμό της και σύμφωνα με πληροφορίες του superbasket, είναι έτοιμη να ξαναπαίξει αγώνες και μάλιστα στην Ελλάδα, καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΟΑ Χανίων. 

 Κοντά σε συμφωνία με την Ελληνοκύπρια γκαρντ, Σταύρια Κόνιαλη, βρίσκεται ο ΟΑ Χανίων. Η 28χρονη αθλήτρια ξεπέρασε έναν δύσκολο τραυματισμό, πλέον έχει τελειώσει και η περίοδος της αποκατάστασης και κάνει προπονήσεις.

Στην Έλλαδα έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Αθηναϊκό, αλλά και Ελευθερία Μοσχάτου. Μάλιστα με τις «πράσινες» έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2013. Πρόκειται για πολύ καλή παίκτρια, με κλάση και εμπειρίες που έχει αγωνιστεί τόσο στην Ισπανία, όσο και στη Γερμανία, ενώ στο παλμαρέ της διαθέτει μεταξύ άλλων διακρίσεων και ένα Κύπελλο Κύπρου.

Την σεζόν 2021-22 ξεκίνησε στην Ελευθερία Μοσχάτου παίζοντας στα προκριματικά του Eurocup γυναικών. Μεσούσης της σεζόν πήρε μεταγραφή στην ισπανική Maresme. Εκεί όμως στάθηκε άτυχη καθώς τραυματίστηκε. 

Πλέον επιστρέφει και στην αγωνιστική δράση, καθώς θα φορέσει τη φανέλα της κρητικής ομάδας κατά πάσα πιθανότητα. Όσον αφορά τον ΟΑ Χανίων, θα επιστρέψει στη δράση η Χριστίνα Λίτσι που δεν αγωνίστηκε πέρσι.

Ακόμα, οι Κρητικιές είναι κοντά και στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τη Σαλιάϊ. Οι συζητήσεις δεν έχουν καταλήξει με την 30χρονη αθλήτρια όμως η υπόθεση δεν αναμένεται να τραβήξει σε μάκρος.

Ρεπορτάζ: Αναστάσης Κατσαβός