Skip to main content

Eurocup Γυναικών - Η κληρωτίδα «έδειξε» πιθανό ντέρμπι «αιωνίων» (pic)

Τους αντιπάλους τους έμαθαν ο Παναθηναϊκός, η Ελευθερία Μοσχάτου, τα Χανιά, οι Εσπερίδες και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, με την κληρωτίδα να «στέλνει» τον όμιλο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα πάνω στον όμιλο των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός έμαθε τους αντιπάλους του στο Eurocup γυναικών. Πιο συγκεκριμένα, οι «πράσινες» κληρώθηκαν στον 1ο όμιλο και θα αντιμετωπίσουν την πολωνική AZS UMCS Lublin, τον νικητή του ζευγαριού Ludovika Csata (Ουγγαρία) – Ramat Hasharon (Ισραήλ) από τον προκριματικό γύρο του EuroCup και την ομάδα που θα αποκλειστεί στα προκριματικά της Euroleague ως τρίτη του γκρουπ Σέπσι - Ολυμπιακός -Ερυθρός Αστέρας.

Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί ως 3ος και πάει στον Όμιλο του Παναθηναϊκού θα έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία ντέρμπι «αιωνίων» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ακόμα, γνωστοί έγιναν και οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Eurocup γυναικών.

Όπως φαίνεται και από τον παραπάνω πίνακα, η Ελευθερία Μοσχάτου θα αγωνιστεί κόντρα στη Σλάβια Μπίστριτσα από τη Σλοβακία.

Οι Εσπερίδες θα παλέψουν με την Ελιτζούρ Χολόν από το Ισραήλ, η Δάφνη Αγίου Δημητρίου θα τεθεί αντιμέτωπη με την πολύ ισχυρή τουρκική Χάταϊ και τέλος, ο ΟΑ Χανίων βρήκε στο δρόμο του την πολωνική Μπιντγκόζ που πέρσι ήταν στον όμιλο του Ολυμπιακού.

Επιμέλεια: Αναστάσης Κατσαβός