Skip to main content

Γκούμας: «Προσπαθούμε σιγά σιγά να «χτίσουμε» πάλι την ομάδα»

Για την νίκη του Παναθλητικού επί του Πρωτέα και τις επερχόμενες υποχρεώσεις της ομάδας των Συκεών, μίλησε στο EOK WEB Radio ο προπονητής του Παναθλητικού, Στέργιος Γκούμας.

Αναλυτικά ο Γκούμας μίλησε:

Για τη νίκη επί του Πρωτέα: «Ήταν πάρα πολύ σημαντική, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη και από βαθμολογικής άποψης, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους, για να πιστέψουν τα παιδιά στον εαυτό τους πάνω απ’ όλα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και το καταφέραμε δίκαια».

Για τα προηγούμενα δύο παίχνιδια του Παναθλητικού: «Πριν 10-15 μέρες είχαμε αλλαγές στην ομάδα μας, πήραμε δύο Αμερικανές και τη Χριστίνα Θεοδώρου απ’ τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να ξανακάνουμε την ομάδα απ’ την αρχή. Είχαμε πρόβλημα χημείας, έπρεπε να βρούμε ρυθμό μέσα απ’ τις προπονήσεις. Οπωσδήποτε το παιχνίδι με τα Χανιά το θέλαμε, αλλά η Ρόμπινσον που ήταν σημαντική για ‘μας έφυγε και δεν έπαιξε, αφού χτύπησε 2 μέρες πριν. Με τις αλλαγές που κάναμε προσπαθούμε αν βρούμε πάλι χημεία. Πήγαμε στον Παναθηναϊκό και είχαμε κι εκεί τις ατυχίες μας. Η Νίκη Μυγδαλιά έπαθε χιαστούς σε εκείνο το παιχνίδι, αλλά είχαμε την Τόμπκινς που αποκτήσαμε. Ύστερα ενσωματώθηκε και η καινούργια Αμερικανή μας. Προσπαθούμε σιγά σιγά να «χτίσουμε» πάλι την ομάδα, να βρεθούν τα κορίτσια μεταξύ τους μέσα απ’ τις προπονήσεις.».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών: «Υπάρχει ένα καλό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ξεχωρίζουν βέβαια, αλλά στις υπόλοιπες ομάδες υπάρχει ένα καλό επίπεδο. Έρχονται καλές ξένες παίκτριες, δουλεύουν πάρα πολύ καλά, όπως και η ομάδα μου. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ καλό στο γυναικείο μπάσκετ και μπορεί να γίνει και ακόμα καλύτερο».

Για τα επόμενα παιχνίδια τους με ΠΑΟΚ, ΠΑΣ και Δάφνη: «Δε βλέπουμε μέχρι τη Δάφνη, βλέπουμε μόνο το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ας τελειώσει πρώτα αυτό και μετά θα πάμε να παίξουμε με τον ΠΑΣ και τη Δάφνη. Θέλουμε να μπορέσουμε να παίξουμε καλά και να ‘μαστε δυνατοί μες στο γήπεδο. Μακάρι να μπορέσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια, γιατί είναι σημαντικά για ‘μας»