Skip to main content

Κασάπογλου: «Κάναμε όλες μια υπέρβαση γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη»

Οι Εσπερίδες κέρδισαν εκτός έδρας τον Ο.Α. Χανίων με 71-64, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών και η playmaker της ομάδας της Καλλιθέας, Θάλεια Κασάπογλου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο ριπλέι» με την Έλενα Βογιατζή και τη Μαριάννα Αξιοπούλου. 

Αναλυτικά τα όσα είπε η αρχηγός των Εσπερίδων Καλλιθέας: 

Για τη νίκη επί των Χανίων: 

«Θέλαμε πάρα πολύ αυτήν τη νίκη και γι’ αυτό κάναμε μια υπέρβαση χθες (18/01), όχι μόνο εγώ, όλα τα κορίτσια. Είχαμε και τραυματίες, η Χίγκινς ήταν 10 μέρες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, η ψηλή μας η Άννα - Μαρια έχει προβλήματα με τον ώμο, η Νάσια χτύπησε ένα λεπτό πριν το ημίχρονο και μπήκε κι έπαιξε κουτσαίνοντας. Θέλαμε όλες πάρα πολύ τη νίκη και νομίζω ότι το καταφέραμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για τη στιγμή που ξέφυγαν στο σκορ τα Χανιά: 

«Θεωρώ ότι εκεί που πήγε στους 12 η διαφορά, οι παίκτριες των Χανίων πίστεψαν ότι έχουν κερδίσει. Εμείς κάναμε ένα comeback, πιστέψαμε η μία στην άλλη και θεωρήσαμε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα και γύρισε. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν «με τα χέρια στην πλάτη». Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, η μία παίκτρια πιστεύει τη συμπαίκτριά της και νομίζω ότι αυτό το βγάλαμε και στο χθεσινό παιχνίδι».

Για την εμφάνισή της στο παιχνίδι: 

«Δεν είχα μπει καλά το 2023, αλλά τελικά «έσπασε» αυτό και ελπίζω να συνεχιστεί. Η αλήθεια ότι οι ομάδες χρειάζονται και τις Ελληνίδες, δεν είναι εύκολο μόνο με τις ξένες να φτάσεις ψηλά. Για να μείνουμε στην 3η θέση που είμαστε τώρα, θα πρέπει να βοηθήσουν όλες οι Ελληνίδες που έχουμε, όπως και θα πρέπει να γίνεται σ’ όλες τις ομάδες».

Για την πορεία των Εσπερίδων τα τελευταία χρόνια: 

«Επειδή είναι δύσκολο για ερασιτέχνες ή ανθρώπους που ασχολούνται με μια ομάδα και το κάνουν καθαρά από αγάπη να φτάσουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για μια ομάδα να ‘ναι στην 3η θέση. Για ανθρώπους που το κάνουν ερασιτεχνικά και δίνουν κάποια λεφτά απ’ την τσέπη τους είναι σαν να είναι 1οι για ‘μένα. Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα είναι καλοί άνθρωποι, θέλουν το καλό της ομάδας, δεν έχουν άλλα πράγματα από πίσω, έχουν κρατήσει από πέρυσι έναν «κορμό» και νομίζω ότι αν κάνουν 2-3 πραγματάκια ακόμα θα μείνει η ομάδα εκεί».