Skip to main content

Ολυμπιακός – Έτοιμος για τους «αιώνιους» τελικούς με τον Παναθηναϊκό

Η πιο μεγάλη ώρα φτάνει για τον Ολυμπιακό, που το μεσημέρι της Κυριακής (19/3, 14:00), υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο των τελικών της Α1 Γυναικών.

Η σειρά των τελικών ξεκινά από το 1-1, με τον Ολυμπιακό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, τερματίζοντας πρώτος, στο φινάλε της regular season.

«Αύριο, ξεκινάμε τη σειρά των τελικών και τη προσπάθεια να κατακτήσουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά, να δείξουμε στον αντίπαλο από την αρχή την αποφασιστικότητα μας και να διεκδικήσουμε κάθε κατοχή αμυντικά ή επιθετικά. Πνευματικά, είμαστε έτοιμοι. Και θα το δείξουμε και αγωνιστικά, με την ώθηση του κόσμου», δήλωσε στο «www.olympiacossfp.gr» ο Θάνος Νίκλας, προπονητής της ομάδας του Ολυμπιακού, ενώ από την πλευρά της, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου πρόσθεσε:

«Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και αύριο, αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο τελικό. Όλο αυτό το διάστημα, έχουμε προετοιμαστεί καλά, έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο μας και είμαστε έτοιμες για μια μάχη που, όπως ξέρουμε, θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και ακολουθώντας το πλάνο των προπονητών μας, σε συνδυασμό με την καρδιά και το πάθος που έχουμε, θα δώσουμε το 100%, για να πάρουμε τη νίκη. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο και τον κόσμο μας να μας στηρίξει, αύριο, στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, στις 14:00 το μεσημέρι».