Skip to main content

Α1 γυναικών - Ξεκινούν οι αιώνιοι τελικοί ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Με τα παιχνίδια των πλέι οφ συνεχίζεται η Α1 γυναικών, όπου την Κυριακή 19/3 διεξάγονται δυο παιχνίδια, με το ντέρμπι του ΣΕΦ να στρέφει πάνω του όλα τα βλέμματα, ενώ στο άλλο ματς η Ελευθερία Μοσχάτου υποδέχεται τις Εσπερίδες. Τέλος, για τη διαδικασία των πλέι άουτ συγκρούονται Εύνικος και Παναθλητικός, με τον νικητή να καταφέρνει να παραμείνει στα σαλόνια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Ελευθερία Μοσχάτου θέλει μόλις μία νίκη κόντρα στις Εσπερίδες προκειμένου να κατακτήσει την 4η θέση, καθώς η σειρά της κανονικής περιόδου είναι 2-0 υπέρ των μπλε. Το ματς ξεκινά στις 13:00.

Στο μεγάλο ντέρμπι είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και τις δυο ομάδες να κυνηγούν τη δεύτερη νίκη στα μεταξύ τους ματς που θα τους δώσει προβάδισμα. Υπενθυμίζεται ότι πρωταθλήτρια θα στεφθεί η ομάδα που θα καταφέρει να νικήσει 4 φορές.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, με τον Θάνο Νίκλα να έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες, ενώ από την άλλη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αγωνιστεί η Ριντ που έχει ενοχλήσεις στη μέση, με τη συμμετοχή της Αμερικανίδας του Παναθηναϊκού να είναι εξαιρετικά αμφίβολη και να κρίνεται τελευταία στιγμή.

Το ντέρμπι ξεκινά στις 14:00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α1 γυναικών:

Play Off

Α’ Μοσχάτου 13.00 Ελευθερία Μ.-Εσπερίδες Καλλιθέας Ζιώγας-Φραγκούλη-Τζίμης (Ζώης)

ΣΕΦ (αίθ. 5) 14.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Σώμος-Θεοδωρόπουλος-Αγραφιώτης Ιωάν. (Ηπιώτης-Διμπινούδης)

Play Out

Κυριακή 19/3

3ο Άνω Λιοσίων 13.00 Εύνικος-Παναθλητικός Λιότσιος-Νάστος-Κατσαπρακάκης (Αναστασίου) (2-2 νίκες)